


טחינה בטעם בטטה
טחינה בטעם בטטה, נשמע קצת מוזר אבל זה באמת יוצא טעים וזה קצת שינוי מהטחינה הרגילה שכולם מכירים ואוהבים ♥ חייבים לנסות בשביל להבין כמה שזה טעים ובריא.
מרכיבים:
חצי כוס טחינה גולמית
חצי כוס מים
כפית שום כתוש
כף מיץ לימון
פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח
בטטה בינונית
הכנות:
1. לבשל את הבטטה עד שהיא רכה לערבב את כל המצרכים לטחון את הכל כולל הבטטה להוסיף כ 5 כפות מים או יותר תבדקו שהסמיכות לטעמכם לבדוק תיבול.
14528 צפיות 4 צפיות היום
הי ניקי. האם ניתן להכין היום עבור משלוח המנות למחר או שחייב להיות “מהסיר לצלחת”?
לטחון בבלנדר? כמה ימים נשמר?
תודה!
אם אני מכינה את זה לתינוקת שלי אני יכולה להקפיא? או שלהכין הכל רק בלי הטחינה ובכל פעם שאפשיר חלק פשוט אוסיף לו טחינה?
יצא מעולה !! תודה רבה על המתכון הטעים והפשוט. לגמרי ייכנס לפנתיאון.
תודה רבה ניקי.
המלצה – נסי גם טחינה ורודה ממיץ סלק, טעים וסופר אסטטי 🙂