טחינה פלפלים קלויים - מתכון מעולה
את מתכוני הטחינה הכי טובים פגשתי במסעדות מקבלים מיליון סלטים על ההתחלה ממה מתחילים ? מהטחינה כמובן, בדרך כלל אם הטחינה טובה ואיכותית הגעתי למסעדה טובה בעצם טחינה זה המבחן שלי.
טעימה ראשונה אני נופלת זאת טחינה אבל לא רגילה יש טעמים חזקים ומשהו בנוסף אני טועמת שוב ואני מבינה שהוסיפו פלפלים קלויים וואלה רעיון מעולה שדרוג מטורף לטחינה עם לימון שום כתוש ואפילו פטרוזיליה.
הגשתי עם החמין עוף שלי וזה היה קסם של דבר שילוב מעולה, תעשו הפסקה מהטחינה הרגילה יש מצב שתודו לי 🙂
מרכיבים:
חצי כוס טחינה גולמית
חצי כוס מים (בערך תלוי בסמיכות שאוהבים)
2 פלפלים אדומים גדולים קלויים
כפית שום כתוש
מיץ מחצי לימון
פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח מעט יותר
מעט פטרוזיליה קצוצה לעיטור
הכנות:
1. לערבב טחינה גולמית להוסיף את המים באיטיות תוך כדי ערבוב להגיע לסמיכות הרצויה להוסיף שום כתוש להמליח ולפלפל להוסיף לימון.
2. להעביר למעבד מזון יחד עם הפלפלים הקלויים לטחון לבדוק תיבול להעביר לקערת הגשה ולעטר בפטרוזיליה.
גולשים מכינים וממליצים:
שיר : "עוד מתכון מעולה מבית ניקי, האורחים ניסו לנחש מה מכילה הטחינה המעולה הזו תוך כדי שהם מחסלים אותה"
אלירן : "ניקי!
את לא מבינה איך יצא, אני ממש מחזיק את עצמי לא לאכול את זה ככה עם האצבע.
לא צריך אפילו לחם, זה מעדן!!!"