יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות ערב קלות מטבלים, ממרחים ורטבים סדנאות

פסטו

25 יוני 2014
(Visited 153,352 times, 4 visits today)
פסטו

פסטו

לפני הכל אני יודעת שאפשר לקנות פסטו מוכן אבל  ההכנה כל כך קלה באמת שזה מתכון קל מאוד. לוקח 5 דקות ויש פסטו נהדר.
הכמות לא גדולה מי שמאוד אוהב מומלץ להכפיל כמויות. תחשבו על כל הטעימות שבדרך… פסטו הכי בייתי שיש והכי טעים.

זמן הכנה:
5 דקות

מרכיבים:

  1. 3 חבילות בזיליקום
    2 שיני שום
    1/3 כוס גבינת פרמזן מגורדת (לא חובה)
    3 כפות צנוברים
    בערך 1/3 כוס שמן זית (תלוי במרקם שאוהבים)
    פלפל שחור גרוס
    חצי כפית מלח

הכנות:

1. אחרי שחתכתי את הגבעולים של הבזיליקום היה לי 170 ג' בזיליקום.

2. לשים את הבזיליקום במעבד מזון, לחמם מחבת לקלות את הצנוברים עד שהם מזהיבים מידי פעם לנער את המחבת, להכניס למעבד מזון, לקצוץ את השום להוסיף יחד עם הגבינה והמלח.

*3. להתחיל לטחון, את השמן זית להוסיף באיטיות עד שמגיעים לסמיכות שאוהבים.

כדאי לדעת ש…
הכמות כאן קצת פחות משלושת רבעי כוס. אפשר להקפיא, אפשר לערבב עם פסטה, אפשר להכין בטוסטים, להוסיף שתי כפות פסטו לרוטב עגבניות, סתם למרוח על פרוסה. פיצה אחרי שמורחים את הרוטב עגבניות על הבצק להוסיף כמה נגיעות פסטו.

פסטופסטופסטופסטו

פסטופסטופסטו

גולשים מכינים וממליצים:

מישל פרידמן : "ניקי, הכנתי השבוע לפי המתכון שלך פעם ראשונה-יצא מווושלם! פי אלף יותר טעים ממה שמגישים לי במסעדה! רצתי היום לקנות שוב בזיליקום ולעשות עוד..זה מתחסל במהירות!:

הרשם
עדכן
127 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן