יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות ערב קלות מטבלים, ממרחים ורטבים סדנאות

פסטו

25 יוני 2014
(Visited 140,006 times, 22 visits today)
פסטו

פסטו

לפני הכל אני יודעת שאפשר לקנות פסטו מוכן אבל  ההכנה כל כך קלה באמת שזה מתכון קל מאוד. לוקח 5 דקות ויש פסטו נהדר.
הכמות לא גדולה מי שמאוד אוהב מומלץ להכפיל כמויות. תחשבו על כל הטעימות שבדרך… פסטו הכי בייתי שיש והכי טעים.

זמן הכנה:
5 דקות

מרכיבים:

  1. 3 חבילות בזיליקום
    2 שיני שום
    1/3 כוס גבינת פרמזן מגורדת (לא חובה)
    3 כפות צנוברים
    בערך 1/3 כוס שמן זית (תלוי במרקם שאוהבים)
    פלפל שחור גרוס
    חצי כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • פשטידת כרובית פרווה מעלפת!

    היום אני מתעסקת עם אחד הירקות הכי טעימים במטבח כרובית כמובן.
    תנו לי לאכול כרובית ובכל הצורות, אפויה, מטוגנת, בתור סלט הכל הולך אצלי. ירק קסם שאפשר להכין איתו המון דברים.
    שבת מתקרבת ורציתי להכין פשטידת כרובית פרווה בלי לעבוד קשה פשטידה קלה.
    הלכתי על הירקות שיש לי תמיד בבית הוספתי תפוחי אדמה ובצל זה כבר נשמע נהדר.
    יודעים מה הכי כיף בפשטידות האלה ? הן מהירות הכנה, אפשר להכין יום מראש, הן מתאימות לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. הן נותנות פיתרון נהדר לירקות שכבר נראים פחות טוב.
    נתתי אפשרות בתחתית המתכון להפוך אותה לחלבית מבחינתי היא מושלמת ויאללה למתכון.

    תבנית 22

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת’אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ’ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל’ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

הכנות:

1. אחרי שחתכתי את הגבעולים של הבזיליקום היה לי 170 ג’ בזיליקום.

2. לשים את הבזיליקום במעבד מזון, לחמם מחבת לקלות את הצנוברים עד שהם מזהיבים מידי פעם לנער את המחבת, להכניס למעבד מזון, לקצוץ את השום להוסיף יחד עם הגבינה והמלח.

*3. להתחיל לטחון, את השמן זית להוסיף באיטיות עד שמגיעים לסמיכות שאוהבים.

כדאי לדעת ש…
הכמות כאן קצת פחות משלושת רבעי כוס. אפשר להקפיא, אפשר לערבב עם פסטה, אפשר להכין בטוסטים, להוסיף שתי כפות פסטו לרוטב עגבניות, סתם למרוח על פרוסה. פיצה אחרי שמורחים את הרוטב עגבניות על הבצק להוסיף כמה נגיעות פסטו.

פסטופסטופסטופסטו

פסטופסטופסטו

גולשים מכינים וממליצים:

מישל פרידמן : “ניקי, הכנתי השבוע לפי המתכון שלך פעם ראשונה-יצא מווושלם! פי אלף יותר טעים ממה שמגישים לי במסעדה! רצתי היום לקנות שוב בזיליקום ולעשות עוד..זה מתחסל במהירות!:

הרשם
עדכן
108 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

תודה על המתכונים האלופים!
רציתי לשאול לגבי ההשחרה
כל פעם שמכינה פסטו השכבה העליונה משחירה במקרר ממש במהירות.
יש איזה פתרון לזה?

איך עושים פסטה עם פסטו? שמים את הפסטו בפסטה המבושלת או שמוסיפים עוד משהו?

אפשר לשלב אגוזי מלך וצנוברים?

פעם ראשונה שהכנתי. יצא מאוד מאוד טעים!! בלי הגבינה. ץ..

ניקי שלום.
אפשר אגוזי מלך במקום צנוברים?

שלום . עשינו ממרח פסטו , במקום צנוברים הוספנו חופן אגוזי מלך ללא פרמזן , חצי כוס שמן . למרות
זאת נטחן גס . מה ניתן לעשות ? לא מצליחות להגיע
לממרח . נטחן במגימיקס.

היי ניקי. האם אפשר להשתמש בזיליקום יבש?