פסטו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטו

פסטו

לפני הכל אני יודעת שאפשר לקנות פסטו מוכן אבל  ההכנה כל כך קלה באמת שזה מתכון קל מאוד. לוקח 5 דקות ויש פסטו נהדר.
הכמות לא גדולה מי שמאוד אוהב מומלץ להכפיל כמויות. תחשבו על כל הטעימות שבדרך… פסטו הכי בייתי שיש והכי טעים.

זמן הכנה:
5 דקות

מרכיבים:

  1. 3 חבילות בזיליקום
    2 שיני שום
    1/3 כוס גבינת פרמזן מגורדת (לא חובה)
    3 כפות צנוברים
    בערך 1/3 כוס שמן זית (תלוי במרקם שאוהבים)
    פלפל שחור גרוס
    חצי כפית מלח

הכנות:

1. אחרי שחתכתי את הגבעולים של הבזיליקום היה לי 170 ג’ בזיליקום.

2. לשים את הבזיליקום במעבד מזון, לחמם מחבת לקלות את הצנוברים עד שהם מזהיבים מידי פעם לנער את המחבת, להכניס למעבד מזון, לקצוץ את השום להוסיף יחד עם הגבינה והמלח.

3. להתחיל לטחון, את השמן זית להוסיף באיטיות עד שמגיעים לסמיכות שאוהבים.

כדאי לדעת ש…
הכמות כאן קצת פחות משלושת רבעי כוס. אפשר להקפיא, אפשר לערבב עם פסטה, אפשר להכין בטוסטים, להוסיף שתי כפות פסטו לרוטב עגבניות, סתם למרוח על פרוסה. פיצה אחרי שמורחים את הרוטב עגבניות על הבצק להוסיף כמה נגיעות פסטו.

33518 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פסטופסטופסטופסטו

פסטופסטופסטו

גולשים מכינים וממליצים:

מישל פרידמן : “ניקי, הכנתי השבוע לפי המתכון שלך פעם ראשונה-יצא מווושלם! פי אלף יותר טעים ממה שמגישים לי במסעדה! רצתי היום לקנות שוב בזיליקום ולעשות עוד..זה מתחסל במהירות!:


61
תגובות

  הרשם  
עדכן
עינת

ערב טוב ניקי .

שאלה לי: יש ברשותי קוצץ ירקות חשמלי מה ההבדל בין שימוש בו לשימוש במעבד מזון?

האם אפשרי להשתמש בו במקום המעבד מזון ?

בתודה ענקית .

1 3 4 5