פסטו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטו

פסטו

לפני הכל אני יודעת שאפשר לקנות פסטו מוכן אבל  ההכנה כל כך קלה באמת שזה מתכון קל מאוד. לוקח 5 דקות ויש פסטו נהדר.
הכמות לא גדולה מי שמאוד אוהב מומלץ להכפיל כמויות. תחשבו על כל הטעימות שבדרך… פסטו הכי בייתי שיש והכי טעים.

זמן הכנה:
5 דקות

מרכיבים:

  1. 3 חבילות בזיליקום
    2 שיני שום
    1/3 כוס גבינת פרמזן מגורדת (לא חובה)
    3 כפות צנוברים
    בערך 1/3 כוס שמן זית (תלוי במרקם שאוהבים)
    פלפל שחור גרוס
    חצי כפית מלח

הכנות:

1. אחרי שחתכתי את הגבעולים של הבזיליקום היה לי 170 ג’ בזיליקום.

2. לשים את הבזיליקום במעבד מזון, לחמם מחבת לקלות את הצנוברים עד שהם מזהיבים מידי פעם לנער את המחבת, להכניס למעבד מזון, לקצוץ את השום להוסיף יחד עם הגבינה והמלח.

3. להתחיל לטחון, את השמן זית להוסיף באיטיות עד שמגיעים לסמיכות שאוהבים.

כדאי לדעת ש…
הכמות כאן קצת פחות משלושת רבעי כוס. אפשר להקפיא, אפשר לערבב עם פסטה, אפשר להכין בטוסטים, להוסיף שתי כפות פסטו לרוטב עגבניות, סתם למרוח על פרוסה. פיצה אחרי שמורחים את הרוטב עגבניות על הבצק להוסיף כמה נגיעות פסטו.

28514 צפיות 66 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פסטופסטופסטופסטו

פסטופסטופסטו

גולשים מכינים וממליצים:

מישל פרידמן : “ניקי, הכנתי השבוע לפי המתכון שלך פעם ראשונה-יצא מווושלם! פי אלף יותר טעים ממה שמגישים לי במסעדה! רצתי היום לקנות שוב בזיליקום ולעשות עוד..זה מתחסל במהירות!:

57
תגובות

  הרשם  
עדכן
לאה

במידה ואחד לי צנוברים, אפשר להשתמש באגוז אחר? לדוגמא להחליף בכמות זהה של אגוזי מלך או שקדים?

ליבנת

היי ניקי, תודה רבה על המתכון.. עשיתי כמו שכתוב אבל בלי גבינה כדי שיהיה פרווה ובטעות לא קליתי את הצנוברים.. יצא טעים אבל מאוד מאוד מרוכז, איך אפשר למתן את הטעם? אולי להוסיף פטרוזיליה? אם כן כמה? אולי מים? תודה רבה!

ליבנת

היי ניקי:) תודה על המתכון. עשיתי אותו כמו שכתוב חוץ מדהימה כי אני רוצה שיהיה פרווה ויצא לי סופר מרוכז.. מה אפשר לעשות? חשבתי להוסיף שתי חבילות פטרוזיליה, אבל הבעיה שהן לא טחונות והפסטו כבר טחון אז אולי זה יצא מימי אח”כ? מה את ממליצה?

צופיה

תודה על מתכון מעולה!
כמה זמן הפסטו נשאר טוב במקרר? זה עובר טוב הקפאה?

חני גולדברג

בזילקום תבלין/ אבקה זה בסדר?!

חני גולדברג

גבינה צהובה מתאים במום פרמזן?