ממרח אפונה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ממרח אפונה

ממרח אפונה

שלושה מצרכים זה כל הסיפור של הממרח, מאוד קל להכין. הבעיה היחידה שלא החלטתי איך עדיף לאכול עם לחם טוב או לאכול ישר מהקערה עם כפית.

מרכיבים:

400 ג’ אפונה קפואה
2 בצלים בינוניים
2 כפות שמן בנוסף לטיגון
פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח


הכנות:

1. להכין את האפונה לפי ההוראות.

2. לטגן את הבצלים עד הזהבה להוסיף לאפונה לטחון את הכל תוך כדי להוסיף את שתי כפות השמן.

4421 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ממרח אפונה

ממרח אפונה

ממרח אפונה

ממרח אפונה

גולשים מכינים וממליצים:

אודליה : “הכנתי ויצא טעים במיוחד.
הכנתי כמות כפולה כדי להקפיא, אבל בקצב הזה שמתחסל…אין מצב להקפיא…
תודה מיוחדת מבעלי..:)”

הילה : “ניקי פשוט מצויין!!
כבר אמרתי שבזכותך כל שבת יש לנו מתכון חדש??
השבת שלושה מתכונים מנצחים שלך יככבו: פאי שוקולד, חיתוכיות מייפל וגבינה והממרח הזה..
אלפי תודות את מקסימה”


20
תגובות

  הרשם  
עדכן
חני

הי ניקי
אני מקווה שזו לא חוצפה מצדי אבל, יש לי שאלה קצת מוזרה. . .
אשמח אם תוכלי לתת רעיון לשלב את המנה הזו בארוחה .
חוץ מלחם.
תודה.

אסתי ב.

שלום ניקי. האם הכוונה לטחון במטחנת בשר או במעבד מזון ? מה הכמות שיוצאת. שתי כוסות או יותר ?