ממרח אפונה
שלושה מצרכים זה כל הסיפור של הממרח, מאוד קל להכין. הבעיה היחידה שלא החלטתי איך עדיף לאכול עם לחם טוב או לאכול ישר מהקערה עם כפית.
מרכיבים:
400 ג' אפונה קפואה
2 בצלים בינוניים
2 כפות שמן בנוסף לטיגון
פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח
הכנות:
1. להכין את האפונה לפי ההוראות.
2. לטגן את הבצלים עד הזהבה להוסיף לאפונה לטחון את הכל תוך כדי להוסיף את שתי כפות השמן.
גולשים מכינים וממליצים:
אודליה : "הכנתי ויצא טעים במיוחד.
הכנתי כמות כפולה כדי להקפיא, אבל בקצב הזה שמתחסל…אין מצב להקפיא…
תודה מיוחדת מבעלי..:)"
הילה : "ניקי פשוט מצויין!!
כבר אמרתי שבזכותך כל שבת יש לנו מתכון חדש??
השבת שלושה מתכונים מנצחים שלך יככבו: פאי שוקולד, חיתוכיות מייפל וגבינה והממרח הזה..
אלפי תודות את מקסימה"