ממרח אפונה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ממרח אפונה

ממרח אפונה

שלושה מצרכים זה כל הסיפור של הממרח, מאוד קל להכין. הבעיה היחידה שלא החלטתי איך עדיף לאכול עם לחם טוב או לאכול ישר מהקערה עם כפית.

מרכיבים:

400 ג’ אפונה קפואה
2 בצלים בינוניים
2 כפות שמן בנוסף לטיגון
פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח

הכנות:

1. להכין את האפונה לפי ההוראות.

2. לטגן את הבצלים עד הזהבה להוסיף לאפונה לטחון את הכל תוך כדי להוסיף את שתי כפות השמן.

12926 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ממרח אפונה

ממרח אפונה

ממרח אפונה

ממרח אפונה

גולשים מכינים וממליצים:

אודליה : “הכנתי ויצא טעים במיוחד.
הכנתי כמות כפולה כדי להקפיא, אבל בקצב הזה שמתחסל…אין מצב להקפיא…
תודה מיוחדת מבעלי..:)”

הילה : “ניקי פשוט מצויין!!
כבר אמרתי שבזכותך כל שבת יש לנו מתכון חדש??
השבת שלושה מתכונים מנצחים שלך יככבו: פאי שוקולד, חיתוכיות מייפל וגבינה והממרח הזה..
אלפי תודות את מקסימה”

20
תגובות

  הרשם  
עדכן
דיקלה

אני מארחת לבראנץ’, בתוכנית, מאפים ומטבלים… אז ספגטי לא נראה לי כ”כ מתאים… נראה לי שאמצא לזה שימוש מתאים בהזדמנות אחרת…. תודה בכל אופן יקירה!

דיקלה

הי ניקי, האם לדעתך ניתן לעשות את הממרח עם אפונה וגזר? פשוט יש לי שקית שלמה של אפונה וגזר… ואני מארחת בשבת בצהריים… צריכה רעיון יצירתי….שיהיה לך יום מקסים!

אביטל

מומלץ להוסיף כף/שתיים טחינה.. יצא מעולה! תודה ניקי!

יפעתי

יש לך רעיון איך מכינים עם אפונה יבשה?

רחלי

בוקר טוב!
אפשר לעשות גם עם אפונה משימורים? תודה!

תלי

בתור מכורה למתכונים שלך
אני הוספתי למתכון הזה אגוזי מלך ו2 ביצים קשות
יצא מאלף!

אוריה

אכלתי את הממרח בהונגריה והייתי בטוחה שהוא מורכב להכנה, עד שאת הגעת……
שאלה אחת: אחסון מקרר , כמה זמן נשמר לאכילה??

המון תודה, אוריה