יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מטבלים, ממרחים ורטבים

ממרח פלפלים קלויים

30 אוגוסט 2016
(Visited 37,897 times, 12 visits today)

ממרח פלפלים קלויים

אני יודעת מה תגידו, יש כזה קנוי ובשביל מה להכין בבית ? כי אני עקשנית ואין שום סיבה שאני לא אכין בבית, זה כל כך קל התוצאה מושלמת.
מתחילים לחשוב על כריכים נכון ? הממרח הזה משדרג כל כריך.
אני יכולה לאכול אותו בכפית עם כפית טעימה אחר טעימה. תעשו טובה לפני שאתם מושיטים יד אל הצנצנת הקטנה בסופר על המדף תעצרו ותכינו לבד בבית מצפה לכם פינוק משגע.

4 צנצנות קטנות

מרכיבים:

10 פלפלים גדולים
4 שיני שום
בערך 3 – 4 כפות שמן זית (תלוי בסמיכות)
כחצי כפית מלח (כדאי לטעום)

אולי תאהב גם את...♥

  • סלסה רוטב משגע!

    אם יש דבר שכיף שיש במקרר זה פינוקים בסגנון כאלה,
    חריף פיקנטי טעמים חזקים ועכשיו תתארו לכם את הסלסה על חלת השבת שסופגת את המיץ של הירקות איזה ביס מופלא! יצא לי הרבה ולכמה רגעים חשבתי שהגזמתי אבל זה חוסל בכיף ותאמינו לי שהכנתי הרבה.
    אפשר לאכול בכיף והרבה אין כאן שום דבר מטוגן, מתכון בריא קל וטעים זה אומר הכל נכון ?
    מצאתי את עצמי אוכלת את זה עם כפית ביס אחרי ביס.
    זה נהדר לכל הארוחות, חלבי בשרי מתאים להכל וזה משלים את הארוחה.

    יוצא הרבה

  • רוטב עגבניות לפיצה

    אחרי הרבה ניסיונות זה הרוטב הכי טעים לפיצה שהכנתי, זה מתכון מנצח פשוט וקל לרוטב ממש טעים. רוטב עגבניות קלאסי עם בזיליקום יוצא רוטב נהדר שממש לא מסובך להכין.
    אפשר אפילו לאכול אותו עם כף מרוב שהוא טעים, תכינו כפול ותקפיאו ככה יהיה לכם רוטב זמין כל פעם שתירצו להכין פיצה. מתכון לפיצה מפנקת בדיוק כאן.

     

  • ממרח עגבניות שרי

    טעים טעים ועוד פעם טעים, שדרוג נהדר לכל כריך ואפילו לאכול עם כפית רק לא לגמור הכל מהר.  מראש כדאי להכפיל כמויות.

  • רוטב חמוץ מתוק לאגרול

    רוטב חמוץ מתוק לאגרול, אני אוהבת אגרול, המרקמים הטעמים הטעם הטוב של הירקות, הפריכות הנהדרת, כיף לתת ביס באגרול זה מתפצח לך בתוך הפה. אחד לא מספיק תשכחו מזה לפחות שניים ואולי אפילו שלושה.
    אתם מכירים את החבר הכי טוב של האגרול ? הרוטב הנהדר שמלווה אותו ליד, חייבים להכין את השניים ביחד זה שילוב מעולה.

הכנות:

1. לחצות את הפלפלים לחצי , לסדר בתבנית על נייר אפיה לאפות על 180 מעלות כ 30 דקות, להשאיר בתנור עוד כחצי שעה סגור.

2. לקלף את הפלפלים, לשים את כל המצרכים במעבד מזון להפעיל ולהוסיף באיטיות את השמן זית עד שמגיעים לסמיכות הרצויה.

הרשם
עדכן
20 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי כל מתכון אצלך בצבע. כיף לחשוב מה מכינים לכבוד שבת תודות לאתר המהמם. את עונה כל כך בסבלנות לכל אחד שאפו.

שלום ניקי, האם אפשר לעשות אותו המתכון עם פלפל שושקה? (אדום ,ארוך ודק)

הכנתי ויצא לי מר
כנראה גמבות לא משהו
יש איך לשפר?

הוספתי כף אורגנו וחצי כוס אגוזי מלך. זה מקפיץ את הממרח בכמה רמות…

היי, אין לי מעבד מזון. אפשר לטחון בבלנדר סטיק?

הי, יצא סוף!אפשר להקפיא?

בערך…
כמה זמן מחזיק במקרר?