יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מטבלים, ממרחים ורטבים

ממרח עגבניות שרי

2 דצמבר 2016
(Visited 18,047 times, 5 visits today)
ממרח עגבניות שרי

ממרח עגבניות שרי

טעים טעים ועוד פעם טעים, שדרוג נהדר לכל כריך ואפילו לאכול עם כפית רק לא לגמור הכל מהר.  מראש כדאי להכפיל כמויות.

מרכיבים:

חצי קילו עגבניות שרי תמר חצויות
מלח גס
5 כפות שמן זית
שן שום קצוצה
חופן בזיליקום
מעט מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • לביבות קוסקוס וירקות

    אם יש דבר שאני אוהבת להכין זה לביבות, אין משהו שלא הכנתי איתו לביבות וכל פעם זה יוצא נהדר.
    היה לי קוסקוס במזווה ורציתי להכין איתו משהו שונה מהרגיל ולא רציתי תוספת רציתי לשדרג את ארוחת הערב אז למה לא להכין עם הקוסקוס לביבות ? נשמע רעיון טוב נכון ?
    ירקות היו לי במקרר וכמובן את מטבל השמנת (אליפות!) שהלביבות הולכות איתו נהדר.
    לא היה מושג אין זה יצא זה התחיל בניסיונות ונגמר בזה שיצאו לי לביבות נהדרות, לפעמים זה כיף לשחק עם חומרי גלם במטבח , אני רוצה לומר לכם שהתוצאה הפתיעה גם אותי.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים, אתם מכירים את זה כשמכינים לביבות יוצאים נוזלים ואז קשה לעשות לביבות וזה מעצבן כי צריך לסחוט קודם אז כאן לא צריך בכלל, אין נוזלים לא צריך לסחוט רק להכין לביבות וזהו.
    קלות ההכנה מדהימה לביבות בלי לעבוד קשה גם למי שלא יודע להכין לביבות.

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

הכנות:

1. לסדר את העגבניות על נייר אפיה לפזר מלח גס ולאפות על 90 מעלות כ 4 שעות.

2. להעביר את העגבניות למיקסר, לחתוך גס את הבזיליקום
לטחון את העגבניות, בזיליקום, שום למרקם גס להוסיף את השמן זית בהזלפה עד שתגיעו למרקם שאתם אוהבים. זה אמור להישאר ממרח. לתבל.

3. מראש עדיף להכפיל כמויות הכמות שיוצאת לא גדולה וזה פשוט טוב !

ממרח עגבניות שריממרח עגבניות שרי

גולשים מכינים וממליצים:

רחל : “וואו וואו וואו.
טעים ברמות. שווה כל שעה של אפיה :)”

ויקי : “אחד הממרחים הטובים…הכנתי למשלוח מנות עם פוקצ’ות (כמובן מתכון מהאתר שלך) לא הפסיקו לשאול מאיפה המתכון הטעים הזה”

יעל : “יצא סוף!!!!!!!
אין מילים.”

הרשם
עדכן
49 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אפשר לעשות עם שרי צהובות?

זה אחד הטובים!!! אני מכינה הרבה פעמים ותמיד מעולה! הכנסתי כבר עגבניות לתנור ואני לא מוצאת בזיליקום… זה ילך עם קצת כוסברה או שעדיף בלי?

יצא ממש מעולה.
אפילו השתמשתי כתיבול לסלט וגם הכנתי רוטב לפסטה עם שמן זית שום והממרח, יצא מעדן.

אפשר להכין גם עם עגבניות רגילות? אם כן, איך צולים?

הי ניקי בוקר טוב
אפשר להשתמש בעגבניות שרי צהובות?
תודה

האם אפשר להכין עם עגבניות רגילות מוצקות?

היי העגבניות בתנור כבר 4 שעות על חום של 100. ועדיין יש להם הרבה נוזלים. זה בסדר? או שהם צריכות להיות יבשות לגמרי?

שלום
אפשר שרי רגילות?
תודה,יום מקסים