ממרח עגבניות שרי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ממרח עגבניות שרי

ממרח עגבניות שרי

טעים טעים ועוד פעם טעים, שדרוג נהדר לכל כריך ואפילו לאכול עם כפית רק לא לגמור הכל מהר.  מראש כדאי להכפיל כמויות.

מרכיבים:

חצי קילו עגבניות שרי תמר חצויות
מלח גס
5 כפות שמן זית
שן שום קצוצה
חופן בזיליקום
מעט מלח


הכנות:

1. לסדר את העגבניות על נייר אפיה לפזר מלח גס ולאפות על 90 מעלות כ 4 שעות.

2. להעביר את העגבניות למיקסר, לחתוך גס את הבזיליקום
לטחון את העגבניות, בזיליקום, שום למרקם גס להוסיף את השמן זית בהזלפה עד שתגיעו למרקם שאתם אוהבים. זה אמור להישאר ממרח. לתבל.

3. מראש עדיף להכפיל כמויות הכמות שיוצאת לא גדולה וזה פשוט טוב !

7218 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ממרח עגבניות שריממרח עגבניות שרי

גולשים מכינים וממליצים:

רחל : “וואו וואו וואו.
טעים ברמות. שווה כל שעה של אפיה :)”

ויקי : “אחד הממרחים הטובים…הכנתי למשלוח מנות עם פוקצ’ות (כמובן מתכון מהאתר שלך) לא הפסיקו לשאול מאיפה המתכון הטעים הזה”

יעל : “יצא סוף!!!!!!!
אין מילים.”


22
תגובות

  הרשם  
עדכן
חגית

ערב טוב ניקי,
עשיתי את הממרח עגבניות אבל משום מה זה יצא לי נוזלי מדי, למה? חשוב לציין שהשתמשתי בעגבניות שרי רגילות, זה קשור? גם אחרי ארבע שעות העגבניות לא התכווצו כמעט אלא נשארו שלמות, אולי הייתי צריכה חום יותר גבוה?
יש דרך לתקן אותו? אולי לצמצם נוזלים בסיר או משהו כזה?
תודה

גלית

שלום ניקי
אפשר לשים בזיליקום יבש ולא טרי?