


ממרח עגבניות שרי
טעים טעים ועוד פעם טעים, שדרוג נהדר לכל כריך ואפילו לאכול עם כפית רק לא לגמור הכל מהר. מראש כדאי להכפיל כמויות.
מרכיבים:
חצי קילו עגבניות שרי תמר חצויות
מלח גס
5 כפות שמן זית
שן שום קצוצה
חופן בזיליקום
מעט מלח
הכנות:
1. לסדר את העגבניות על נייר אפיה לפזר מלח גס ולאפות על 90 מעלות כ 4 שעות.
2. להעביר את העגבניות למיקסר, לחתוך גס את הבזיליקום
לטחון את העגבניות, בזיליקום, שום למרקם גס להוסיף את השמן זית בהזלפה עד שתגיעו למרקם שאתם אוהבים. זה אמור להישאר ממרח. לתבל.
3. מראש עדיף להכפיל כמויות הכמות שיוצאת לא גדולה וזה פשוט טוב !
30389 צפיות 11 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
רחל : “וואו וואו וואו.
טעים ברמות. שווה כל שעה של אפיה :)”
ויקי : “אחד הממרחים הטובים…הכנתי למשלוח מנות עם פוקצ’ות (כמובן מתכון מהאתר שלך) לא הפסיקו לשאול מאיפה המתכון הטעים הזה”
יעל : “יצא סוף!!!!!!!
אין מילים.”
זה אחד הטובים!!! אני מכינה הרבה פעמים ותמיד מעולה! הכנסתי כבר עגבניות לתנור ואני לא מוצאת בזיליקום… זה ילך עם קצת כוסברה או שעדיף בלי?
יצא ממש מעולה.
אפילו השתמשתי כתיבול לסלט וגם הכנתי רוטב לפסטה עם שמן זית שום והממרח, יצא מעדן.
אפשר להכין גם עם עגבניות רגילות? אם כן, איך צולים?
הי ניקי בוקר טוב
אפשר להשתמש בעגבניות שרי צהובות?
תודה
האם אפשר להכין עם עגבניות רגילות מוצקות?