


רוטב שום שמנת לדגים
רוטב עדין וטעים לדגים, זה המלווה המושלם ליד הדג. בעצם לא החלטתי מה יותר טעים הרוטב או הדג…
מרכיבים:
קופסת שמנת לבישול
2 כפיות גדושות שום כתוש
30 ג’ חמאה
פלפל לבן
מלח
הכנות:
1. להמיס את החמאה, להוסיף את השום ולבשל כדקה תוך כדי עירבוב. למחבת חמה (לא מאוד) להוסיף את השמנת , לתבל ולבשל כ 3 דקות על אש נמוכה בביעבוע עדין תוך כדי עירבוב, הרוטב מסמיך.
לעטר במעט פטרוזיליה קצוצה.
22771 צפיות 2 צפיות היום
אפשר להכין ולהקפיא?
ניקי- כיצד מכינים את הדג עצמו? אופים? מטגנים?
ואז בסוף את הרוטב שופכים פשוט מעל?
ניקי – איך מכינים את הדג עצמו? מטגנים? אופים?
ואת הרוטב פשוט שופכים מעל? לא אופים ביחד?
יש לך עוד מתכון לדג חלבי?
הי ניקי!!!
המתכונים נפלאים – התמכרתי… האם הרוטב יכול להתאים לסטייק טונה? תודה ושבת שלום
היי ניקי,
הרוטב הזה מתאים כמטבל לאצבעות שום? אני פשוט לא מצליחה למצוא עירית…
תודה
למושט זה יתאים? אם לא אז מה כן?
ליד איזה דגים זה יתאים? (חוץ מהברבורינות שלא עשיתי בחיים) מושטים? סול?