נשיקות צבעוניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
נשיקות צבעוניות

נשיקות צבעוניות

אני אוהבת דברים יפים שנראים טוב. אני תמיד אומרת שהעיניים אוכלות קודם, אוכל / עוגה צריך להראות טוב ומושך את העין לפני שנותנים את הביס הראשון. התלהבתי מהנשיקות האלה חבל הזמן הן יצאו יפהפיות! משגעות. תמיד נשארים חלבונים פה ושם וחבל לזרוק. נשיקות זה פיתרון נפלא לחלבונים מיותרים ועכשיו אפילו עוד יותר טוב. כמה דקות עבודה והן נכנסות לתנור, בבוקר הילדים לא עומדים בפיתוי.

מרכיבים:

2 חלבונים
חצי כוס סוכר

צבעי מאכל

הכנות:

1. להתחיל להקציף את החלבונים להוסיף את הסוכר באיטיות ולהקציף כ 10 דקות במהירות גבוהה.

2. לקחת שקית זילוף לשים טיפה שתיים בחלק העליון ולתת לטיפה לזלוג למטה אותו דבר ממול עם הצבע השני.

3. למלא את השקית בקצף ולהזליף נשיקות.

4. לאפות על 75 מעלות כ 6 שעות.

3803 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

נשיקות צבעוניותנשיקות צבעוניות

 

53
תגובות

  הרשם  
עדכן
ישי

יש לך מתכונים לחלמונים מיותרים? ( שישארו לאחר הכנת הנשיקות…) אשמח לקבל לינק למתכון כזה.
אגב נראה לי שאפשר להניח נייר אפיה על הנשיקות כדי למנוע השחמה.

רויטל

ניקי בוקר טוב רק שאלה מתאים לי להכין את הנשיקות רק מתי מטפטפים הצבע מאכל ? מהמתכון אני מבינה שלפני הכניסה לתנור..

רוית

הי ניקי,
בוקר טוב, שאלה לא שגרתית 😉

באילו צנתרים השתמשת בשני המתכונים של הנשיקות שמפורסמות באתר? 🙂

תודה

רומי

היי המתכון נראה טוב, יש איזושהיא דרך לאפות בפחות זמן? להוסיף משהו אולי? יש לך רעיון? כי 6 שעות זה יותר מידייי

תמר

היי ניקי,
מה שלומך? החלטתי לאתגר את עצמי עם נשיקות למרות שזה אף פעם לא יוצא לי טוב. ושוב… יצאו מהממות, קשות מבחוץ אבל טיפת דביקות מבפנים. כמו מסטיק. מה זה אומר שהן נאפו מדי או שהן צריכות עוד זמן אפייה?
תודה

manday

מה הכמות שיוצאת?