שוקולדיות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שוקולדיות

שוקולדיות

כשמתחשק לפנק את הילדים. האפרוח אומר “אמא משו טעים” אז הכנתי את השוקולדיות שיצאו נפלא. השוקולד מורגש בכל ביס עם שילוב עדין של חלבה אי אפשר לעמוד בפניהן הן ממכרות!

15 שוקולדיות

20 דקות הכנה

מרכיבים:

100 ג’ שוקולד מריר
1/3 כוס שמן
200 ג’ סוכר (כוס)
2 ביצים
כף גדושה ממרח חלבה
3/4 כוס קמח

הכנות:

1. להמיס שוקולד ושמן, להוסיף את החלבה, סוכר ביצים ולערבב במהירות ובסוף את הקמח (הבלילה קצת קשה).

*2. לשים 3/4 כף בתוך כל שקע ולאפות בערך 20 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

* הן נמוכות בגודל ביס

7061 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שוקולדיות

שוקולדיות

גולשים מכינים וממליצים:

פרח : “כמה מהיר ככה טעים! השבת אני מארחת וצמודה לאתר שלך.. אחרי שהמתכון הזה כיכב אצל האורחים הקודמים וחוסל בן רגע, הם שוב פעם מחכים להם בנחת בקופסא, קטנים וחמודים.. אף אחד לא יודע כמה הם נחטפים עד שטועמים….”

גלית : “מתכון מנצח!!!
אני שמה ממרח לוטוס במקום ממרח חלבה. הילדים שלי עפים על זה, תמיד מכפילה כמויות.”

346
תגובות

  הרשם  
עדכן
...

וואי וואי שחיתות!!
א-י-ן דברים כאלה טעיםםם!!!!
תודה.

רחל

אפשר להכין את השוקולדיות בתור עוגה בתבנית ? במקום בתור מאפינס?

אור

היי ,ניקי
אנחנו לא אוהבים חלבה,מה אפשר לשים במקום?

ליטל

הבן שלי כל הזמן רוצה לאפות איתי במטבח.
הכנו ביחד את המתכון הזה, קליל בטירוף ויצא טעים בצורה קטלנית! אין, הבן שלי משוכנע עכשיו שהוא קונדיטור! 🙂
תודה!!

יפעת

שלום ניקי אני רוצה להכין מאפינס ל60 איש …. את יכולה להמליץ על שניים או שלושה מתכונים ????המון תודה

תמר

היי ניקי,
תתחדשי על האתר החדש! נראה נהדר 🙂
רציתי לשאול –
1. האם במקום ממרח חלבה ניתן להשתמש בריבת חלב?
2. אין לי תבנית שקעים, האם ניתן לאפות ב”כתרים” מקרטון שמיועדים לאפיית קאפקייקים?

תודה רבה!
תמר

גלית דדון

מתכון מנצח!!!
אני שמה ממרח לוטוס במקום ממרח חלבה. הילדים שלי עפים על זה, תמיד מכפילה כמויות.

1 19 20 21