שוקולדיות
כשמתחשק לפנק את הילדים. האפרוח אומר "אמא משו טעים" אז הכנתי את השוקולדיות שיצאו נפלא. השוקולד מורגש בכל ביס עם שילוב עדין של חלבה אי אפשר לעמוד בפניהן הן ממכרות!
15 שוקולדיות
20 דקות הכנה
מרכיבים:
100 ג' שוקולד מריר
1/3 כוס שמן
200 ג' סוכר (כוס)
2 ביצים
כף גדושה ממרח חלבה
3/4 כוס קמח
הכנות:
1. להמיס שוקולד ושמן, להוסיף את החלבה, סוכר ביצים ולערבב במהירות ובסוף את הקמח (הבלילה קצת קשה).
*2. לשים 3/4 כף בתוך כל שקע ולאפות בערך 20 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
* הן נמוכות בגודל ביס
גולשים מכינים וממליצים:
פרח : "כמה מהיר ככה טעים! השבת אני מארחת וצמודה לאתר שלך.. אחרי שהמתכון הזה כיכב אצל האורחים הקודמים וחוסל בן רגע, הם שוב פעם מחכים להם בנחת בקופסא, קטנים וחמודים.. אף אחד לא יודע כמה הם נחטפים עד שטועמים…."
גלית : "מתכון מנצח!!!
אני שמה ממרח לוטוס במקום ממרח חלבה. הילדים שלי עפים על זה, תמיד מכפילה כמויות."