שוקולדיות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שוקולדיות

שוקולדיות

כשמתחשק לפנק את הילדים. האפרוח אומר “אמא משו טעים” אז הכנתי את השוקולדיות שיצאו נפלא. השוקולד מורגש בכל ביס עם שילוב עדין של חלבה אי אפשר לעמוד בפניהן הן ממכרות!

15 שוקולדיות

20 דקות הכנה

מרכיבים:

100 ג’ שוקולד מריר
1/3 כוס שמן
200 ג’ סוכר (כוס)
2 ביצים
כף גדושה ממרח חלבה
3/4 כוס קמח

הכנות:

1. להמיס שוקולד ושמן, להוסיף את החלבה, סוכר ביצים ולערבב במהירות ובסוף את הקמח (הבלילה קצת קשה).

*2. לשים 3/4 כף בתוך כל שקע ולאפות בערך 20 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

* הן נמוכות בגודל ביס

19124 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שוקולדיות

שוקולדיות

גולשים מכינים וממליצים:

פרח : “כמה מהיר ככה טעים! השבת אני מארחת וצמודה לאתר שלך.. אחרי שהמתכון הזה כיכב אצל האורחים הקודמים וחוסל בן רגע, הם שוב פעם מחכים להם בנחת בקופסא, קטנים וחמודים.. אף אחד לא יודע כמה הם נחטפים עד שטועמים….”

גלית : “מתכון מנצח!!!
אני שמה ממרח לוטוס במקום ממרח חלבה. הילדים שלי עפים על זה, תמיד מכפילה כמויות.”

350
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליאור

הי!
יש לי תבניות סיליקון שושנים (גם רגילות גדולות, וגם מיני כאלה) אפשר להשתמש או שידבק?
תודה!

רוני

אני צריכה להכין בערך 45 יחידות.
יכולה לכתוב לי כמויות מתאימות של הכל ? או פשוט להכפיל הכל ב3?

רוני

הי ניקי. האם אפשר להוסיף חלבה במצב צבירה אחר ולא מקופסת הממרח?
תמיד יש לי הרגשה שזה רחוק מהחלבה האמיתית…. או שאת ממליצה על סוג מסויים?

יעלי

יואו ניקי את אלופה!!! איזה טעיםםםם! הכנתי אותם למשלוחי מנות ב מאפינס פרחוניים.יצא ממש יפה , ובאמת טעים! דרך אגב ,הוספתי קוקוס ויצא מושלם בעיני…תודה

נועה

היי ניקי!
אפשר להכין אותם בלי שום ממרח?

יאנה

כמה מעלות לאפות והאם לחמם תנור מראש?

הדר

הי ניקי

אפשר לשים נוטלה במקום ממרח חלבה?

תודה