כרובית אפויה בבשמל
מה יש לומר על כרובית ? היא טעימה היא זמינה תמיד טוב להחזיק אותה בבית וכמה דברים טובים אפשר להכין איתה. והפעם כרובית אפויה עם בשמל ופירורי לחם
מרכיבים:
כרובית גדולה
100 ג' מחמאה / חמאה
3 כפות קמח
2 כוסות מים
פירורי לחם
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לפרק את הכרובית לפרחים להרתיח מים להוסיף כפית מלח להרתיח כמה דקות ולסנן.
2. במחבת להמיס מחמאה להוסיף קמח מים ולתבל לבשל כמה דקות תוך כדי בחישה עד שמסמיך.
3. לטבול את הפרחים בבשמל ולצפות בפירורי לחם, לאפות ב 180 מעלות כ30 דקות.