שניצל ירקות אפוי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצל ירקות אפוי

שניצל ירקות אפוי

אומרים את המילה שניצל ישר חושבים של בשר נכון ? אז במקרה הזה אין שום בשר אפילו לא קצת, ירקות ועוד ירקות הכל מצופה בפירורי לחם ומזה טעים. למה לקנות אם אפשר להכין בבית ? שניצל צמחוני שאפשר להכין בבית פשוט קל וטעים.

6 שניצלים

מרכיבים:

בצל בינוני קצוץ
בטטה קטנה
תפוח אדמה בינוני
חצי כוס קמח
150 ג’ דלעת  (קטנה)
קישוא
2 ביצים
כפית קטשופ
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית מלח
פלפל שחור גרוס

פירורי לחם

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, לגרד את הירקות לערבב את כל המצרכים ולתבל.

2. ליצור קציצה ולשטח מעט, להדק היטב ולהוציא נוזלים לצפות בפאנקו משני הצדדים.

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, חום בינוני 180 מעלות 30 דקות צד ראשון 15 דקות צד שני.

5541 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצל ירקות אפוי

78
תגובות

  הרשם  
עדכן
טליה

יש מצב להשתמש בפירורי לחם במקום קמח? בזה או בשניצל תירס? כל כך מתחשק לי ואין לי קמח 🙁

רויטל

היי ניקי,
אני רוצה להשתמש בקמח מלא.
אפשרי?
תודה!
רויטל

נופר

היי ניקי..
בגלל שאצלי בעייתיים עם ירקות הייתי רוצה שלא ירגישו אותם וכמה שיותר לדמות את הטעם של שניצל עוף..
איזה תבלינים אפשר להוסיף והאם אפשר לטגן?

רויטל

היי ניקי,
נראה מעולה..
אבל, ניסיתי להכין עכשיו (בידים רטובות) ונורא התפרק לי.
שהוצאתי נוזלים, נראה שמה שברח מהתערובת היה הביצה..
מה עשיתי לא בסדר?

ענתי

וואו ממש טעים! החלפתי בטטה בגזר ויצא מושלם
תודה על עוד מתכון מנצח!

ליז

היי ניקי,
את יודעת במה אפשר להמיר את הביצים כדי להפוך את המתכון לטבעוני?

רויטל

מתכון מיוחד טעים בריא וטעים טעים

1 3 4 5