


שניצל ירקות אפוי
אומרים את המילה שניצל ישר חושבים של בשר נכון ? אז במקרה הזה אין שום בשר אפילו לא קצת, ירקות ועוד ירקות הכל מצופה בפירורי לחם ומזה טעים. למה לקנות אם אפשר להכין בבית ? שניצל צמחוני שאפשר להכין בבית פשוט קל וטעים.
6 שניצלים
מרכיבים:
בצל בינוני קצוץ
בטטה קטנה
תפוח אדמה בינוני
חצי כוס קמח
150 ג’ דלעת (קטנה)
קישוא
2 ביצים
כפית קטשופ
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית מלח
פלפל שחור גרוס
פירורי לחם
הכנות:
1. לטגן את הבצל עד הזהבה, לגרד את הירקות לערבב את כל המצרכים ולתבל.
2. ליצור קציצה ולשטח מעט, להדק היטב ולהוציא נוזלים לצפות בפאנקו משני הצדדים.
3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, חום בינוני 180 מעלות 30 דקות צד ראשון 15 דקות צד שני.
11257 צפיות 1 צפיות היום
יש מצב להשתמש בפירורי לחם במקום קמח? בזה או בשניצל תירס? כל כך מתחשק לי ואין לי קמח 🙁
היי ניקי,
אני רוצה להשתמש בקמח מלא.
אפשרי?
תודה!
רויטל
היי ניקי..
בגלל שאצלי בעייתיים עם ירקות הייתי רוצה שלא ירגישו אותם וכמה שיותר לדמות את הטעם של שניצל עוף..
איזה תבלינים אפשר להוסיף והאם אפשר לטגן?
היי ניקי,
נראה מעולה..
אבל, ניסיתי להכין עכשיו (בידים רטובות) ונורא התפרק לי.
שהוצאתי נוזלים, נראה שמה שברח מהתערובת היה הביצה..
מה עשיתי לא בסדר?
וואו ממש טעים! החלפתי בטטה בגזר ויצא מושלם
תודה על עוד מתכון מנצח!
היי ניקי,
את יודעת במה אפשר להמיר את הביצים כדי להפוך את המתכון לטבעוני?
מתכון מיוחד טעים בריא וטעים טעים