שניצל ירקות אפוי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצל ירקות אפוי

שניצל ירקות אפוי

אומרים את המילה שניצל ישר חושבים של בשר נכון ? אז במקרה הזה אין שום בשר אפילו לא קצת, ירקות ועוד ירקות הכל מצופה בפירורי לחם ומזה טעים. למה לקנות אם אפשר להכין בבית ? שניצל צמחוני שאפשר להכין בבית פשוט קל וטעים.

6 שניצלים

מרכיבים:

בצל בינוני קצוץ
בטטה קטנה
תפוח אדמה בינוני
חצי כוס קמח
150 ג’ דלעת  (קטנה)
קישוא
2 ביצים
כפית קטשופ
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית מלח
פלפל שחור גרוס

פירורי לחם

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, לגרד את הירקות לערבב את כל המצרכים ולתבל.

2. ליצור קציצה ולשטח מעט, להדק היטב ולהוציא נוזלים לצפות בפאנקו משני הצדדים.

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, חום בינוני 180 מעלות 30 דקות צד ראשון 15 דקות צד שני.

13163 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצל ירקות אפוי

82
תגובות

  הרשם  
עדכן
קרן

אפשר להקפיא לאחר האפייה?

1 4 5 6