שניצל ירקות אפוי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצל ירקות אפוי

שניצל ירקות אפוי

אומרים את המילה שניצל ישר חושבים של בשר נכון ? אז במקרה הזה אין שום בשר אפילו לא קצת, ירקות ועוד ירקות הכל מצופה בפירורי לחם ומזה טעים. למה לקנות אם אפשר להכין בבית ? שניצל צמחוני שאפשר להכין בבית פשוט קל וטעים.

6 שניצלים

מרכיבים:

בצל בינוני קצוץ
בטטה קטנה
תפוח אדמה בינוני
חצי כוס קמח
150 ג’ דלעת  (קטנה)
קישוא
2 ביצים
כפית קטשופ
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית מלח
פלפל שחור גרוס

פירורי לחם

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, לגרד את הירקות לערבב את כל המצרכים ולתבל.

2. ליצור קציצה ולשטח מעט, להדק היטב ולהוציא נוזלים לצפות בפאנקו משני הצדדים.

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, חום בינוני 180 מעלות 30 דקות צד ראשון 15 דקות צד שני.

10546 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצל ירקות אפוי

80
תגובות

  הרשם  
עדכן
סיגל

היי ניקי מתוקה ,
רשמת לצפות בפאנקו..
סליחה על הבורות… מה זה?!
והאם אפשר בלי הדלעת? במה מציעה להמיר ?
תודה יקירה

אורני

היי ניקי יקרה, אצלנו מטורפים על הלביבות האפויות שלך!! בעיקר אצבעות הבטטה… כל מתכון שלך בול.

לגבי המתכון הנוכחי, האם יש אפשרות להשתמש בכל המרכיבים אבל למעוך במקום לגרד? (הרבה יותר קל בשבילי)
האם זה ישנה את הטעם?
בתודה מראש

נירה

תודה, נראה מצוין!
יש אפשרות להחליף את הדלעת במשהו אחר?יש לנו קצת בעיה עם דלעת…
אולי עוד בטטה?

מירי

ניקי את אלופה!! רק תגידי לי האם יש אפשרות להמיר את התפוח אדמה במשהוא אחר?

ענת

הי ניקי,

נקרא מעולה!

מתכננת להכין בקרוב 🙂

תודה

אורטל

מניסיון שלי (במתכון של הכדורי ציפס) התפוחי אדמה המגורדים נשארו קשים למרות שאפיתי המון זמן מעל הדרוש,
לכן אני שואלת האם לא כדאי לגרד את כל הירקות בחלק הדק יותר של הפומפיה ?
או שאולי אפשר לבשל ולמעוך לפירה ואז ליצור קציצות ?

ענת

היי ניקי,

קודם כל רציתי לפרגן לך על המתכונים הפשוטים להכנה שמתאימים בול לנשים שמתעצלות לעבוד קשה במטבח.
רציתי לשאול בעניין הבצל המטוגן (גם בלביבות), האם אפשר לוותר על הטיגון ופשוט לגרד במגרדת הכי צפופה, ולערבב עם כל המצרכים ככה?? נראה לי עניין הטיגון מקלקל קצת את השמחה של האפיה.

1 2 3 5