שניצל ירקות אפוי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצל ירקות אפוי

שניצל ירקות אפוי

אומרים את המילה שניצל ישר חושבים של בשר נכון ? אז במקרה הזה אין שום בשר אפילו לא קצת, ירקות ועוד ירקות הכל מצופה בפירורי לחם ומזה טעים. למה לקנות אם אפשר להכין בבית ? שניצל צמחוני שאפשר להכין בבית פשוט קל וטעים.

6 שניצלים

מרכיבים:

בצל בינוני קצוץ
בטטה קטנה
תפוח אדמה בינוני
חצי כוס קמח
150 ג’ דלעת  (קטנה)
קישוא
2 ביצים
כפית קטשופ
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית מלח
פלפל שחור גרוס

פירורי לחם

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, לגרד את הירקות לערבב את כל המצרכים ולתבל.

2. ליצור קציצה ולשטח מעט, להדק היטב ולהוציא נוזלים לצפות בפאנקו משני הצדדים.

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, חום בינוני 180 מעלות 30 דקות צד ראשון 15 דקות צד שני.

10595 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצל ירקות אפוי

80
תגובות

  הרשם  
עדכן
סיון

מה אפשר להשים במקום הצילי?

רות

מעולה!
(שמתי במקום דלעת – גזר
במקום ביצים – טחינה)

ניקי אוהבים אותך

רותי

היי ניקי, במקום חצי כוס קמח, אפשר משהו אחר?
שלא יהיה חמץ כי אנחנו מקפידים לאכול רק חמץ מקמח שנטחן לאחר פסח ועדיין אין.
תודה רבה 🙂

מאיה

הי ניקי
רשום במתכון לשים כפית מלח ואז רשום שוב פעם מלח. האם טעות?? אני כבר שמתי כפית מלח, מה עושים? להמשיך?

יולי

הי ניקי,
האם לגרד את הירקות דק או גס?
תודה, יולי

אפרת

ערב טוב ניקי,
אני רוצה להכין מהעיסה קציצות קטנות. האם כדאי להפחית את זמן האפייה?
ושאלה נוספת: אפשר להכין יום או אפילו יומיים מראש? (לשבת בבוקר).

תודה רבה!

לימור

הי ניקי
תודה על מתכונים נפלאים! האם אפשר להוסיף תירס לירקות? הבן שלי חולה מושבע של תירס. חוץ מזה האם חייבים לגרד את הירקות או שיש עוד דרך? ושאלה נוספת את הירקות המגורדים לא מטגנים עם הבצל נכון?
תודה רבה