שניצל ירקות אפוי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצל ירקות אפוי

שניצל ירקות אפוי

אומרים את המילה שניצל ישר חושבים של בשר נכון ? אז במקרה הזה אין שום בשר אפילו לא קצת, ירקות ועוד ירקות הכל מצופה בפירורי לחם ומזה טעים. למה לקנות אם אפשר להכין בבית ? שניצל צמחוני שאפשר להכין בבית פשוט קל וטעים.

6 שניצלים

מרכיבים:

בצל בינוני קצוץ
בטטה קטנה
תפוח אדמה בינוני
חצי כוס קמח
150 ג’ דלעת  (קטנה)
קישוא
2 ביצים
כפית קטשופ
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית מלח
פלפל שחור גרוס

פירורי לחם

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, לגרד את הירקות לערבב את כל המצרכים ולתבל.

2. ליצור קציצה ולשטח מעט, להדק היטב ולהוציא נוזלים לצפות בפאנקו משני הצדדים.

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, חום בינוני 180 מעלות 30 דקות צד ראשון 15 דקות צד שני.

9042 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצל ירקות אפוי

78
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורית

אפשר פירורים מוזהבים רגילים במקום הפנקו?

הגר

היי ניקי!
ראשית יש לך אתר מדהים ומתכונים נפלאים.
אשמח שתסבירי לי מה זאת אומרת לצפות בפאנקו? לאחר שאני מרסקת את כל הירקות אני מוסיפה את שתי הביצים ואז את הקציצה שנוצרת אני מצפה משני הצדדים בפירורי לחם?

אביטל

וואו! איזה אתר מדהים. חבל שרק עכשיו גיליתי אותו.. הפצתי לכמה חברות. תודה לך!

לינוי

היי, ניתן להכין ולשמור במקרר למחרת ?

שלומית

היי ניקי
רציתי לדעת באיזה רוטב צילי (חברה) את משתמשת כי כל מה שניסיתי הוא חריף ויש סוג מסוים שממש קצת חריף ואותו אני מחפשת…