כרובית במיונז ופירורי לחם
זאת הכרובית האפויה הכי טעימה שיצא לי להכין ולו בזכות הציפוי הנהדר ואני לא מתכוונת רק לפירורי לחם שנותנים פריכות פגז אלא למה שמתחת, השילוב של מיונז, צ'ילי וחרדל על כרובית אמאל'ה כמה טעים.
נשנוש חטיף תוספת לא משנה איך קוראים לזה פשוט שימו על השולחן ותראו איך הכרובית נעלמת, תוספת מושלמת לארוחת ב 10 דקות התעסקות אין כמו כרובית בתנור.
3 מנות
מרכיבים:
כרובית בגודל בינוני מפורקת לפרחים
4 – 5 כפות מיונז
חצי כפית חרדל (לא חובה)
כף רוטב צ'ילי מתוק
3 כפות א. מרק בצל
2 כפות שמן
שליש כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח מעט יותר
פירורי לחם
הכנות:
1. להרתיח סיר עם מים מומלחים לחלוט את הכרובית כ 10 דקות לסנן ולצנן.
2. לחמם תנור ל 180 מעלות ולסדר תבנית עם נייר אפייה.
3. לערבב מיונז א. מרק בצל, צ'ילי חרדל מלח פלפל ושמן זה אמור להיות סמיך וקצת נוזלי, לטבול את פרחי הכרובית (חלק עליון) ולצפות עם פירורי לחם.
4. לאפות כ 40 דקות.
גולשים מכינים וממליצים:
מנוחה : "הי ניקי..
כמה התגעגעו אליך במטבח שלי…
טעים כל כך!"