כרובית במיונז ופירורי לחם

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרובית במיונז ופירורי לחם

כרובית במיונז ופירורי לחם

עם כרובית יש לי סיפור ארוך, לא התלהבתי ממנה לא נראה לי משהו עד לפני כמה שנים אכלנו באיזה מסעדה שהגישה כרובית מטוגנת זה היה טעים באופן לא רגיל אכלנו את זה כמו צ’יפס מאז התחיל סיפור אהבה עם כרובית. אני מכינה ממנה המון דברים היא לא צריכה בישול ארוך והיא תוספת מעולה לכל ארוחה.

כ 50 דקות

5 מנות

מרכיבים:

כרובית בגודל בינוני
4 – 5 כפות מיונז
3 כפות א. מרק בצל
פלפל שחור גרוס
מלח

פירורי לחם

הכנות:

1. לפרק את הכרובית לפרחים ולחלוט אותם כ 10 דקות במים רותחים ולסנן.

2. לערבב מיונז וא. מרק בצל לטבול את הפרחים (חלק עליון) ולטבול בפירורי לחם.

3. חום בינוני 180 מעלות כ 40 דקות או עד שהכרובית רכה.

19025 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרובית במיונז ופירורי לחם

גולשים מכינים וממליצים:

מנוחה : “הי ניקי..
כמה התגעגעו אליך במטבח שלי…
טעים כל כך!”

57
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

רוצו להכין! אין לתאר כמה זה טעים.
השתמשתי במיונז לייט של הלמנס והוספתי קצת רוטב צילי מתוק.
מדהים!!!!!!!!!

מיכל

הכנסתי את הכרובית עכשיו לתנור ובטוחה בלי לטעום שזה יצא טעים. המטבל כ”כ טעים שתוך כדי ההכנה טבלתי את הפרחי כרובית הקטנטנים שנשרו ואכלתי אותם ככה. להיט! תודה

אניה הולנדר

ניקי יקרה,
הכרובית המדהימה זו היא להיט מטורף, שנחטפת מיד עם יציאתה מהתנור…
האם המתכון הזה מתאים לירקות נוספים?

בלה

הי ניקי כמה פרחי כרובית צריך?
יש לי קילו כרובית קפואה
מתלבטת בין אפויה למטוגנת..
צהרים טובים

אניה

הי ניקי,

אפשר להשתמש במתכון הזה לבטטה❓

רינה

האם צריך לכסות את התבנית בתנור או להכניס את הכרובית גלויה?תודה!

אופה קטנה

הי ניקי. האם יש אפשרות להכין יום/יומיים מראש או שיהפוך רטוב ולא נעים? תודה