יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים לתשעה באב תוספות

כרובית במיונז ופירורי לחם

18 דצמבר 2013
(Visited 77,679 times, 7 visits today)
כרובית במיונז ופירורי לחם

כרובית במיונז ופירורי לחם

עם כרובית יש לי סיפור ארוך, לא התלהבתי ממנה לא נראה לי משהו עד לפני כמה שנים אכלנו באיזה מסעדה שהגישה כרובית מטוגנת זה היה טעים באופן לא רגיל אכלנו את זה כמו צ'יפס מאז התחיל סיפור אהבה עם כרובית. אני מכינה ממנה המון דברים היא לא צריכה בישול ארוך והיא תוספת מעולה לכל ארוחה.

כ 50 דקות

5 מנות

מרכיבים:

כרובית בגודל בינוני
4 – 5 כפות מיונז
3 כפות א. מרק בצל
פלפל שחור גרוס
מלח

פירורי לחם

הכנות:

1. לפרק את הכרובית לפרחים ולחלוט אותם כ 10 דקות במים רותחים ולסנן.

2. לערבב מיונז וא. מרק בצל לטבול את הפרחים (חלק עליון) ולטבול בפירורי לחם.

3. חום בינוני 180 מעלות כ 40 דקות או עד שהכרובית רכה.

כרובית במיונז ופירורי לחם

גולשים מכינים וממליצים:

מנוחה : "הי ניקי..
כמה התגעגעו אליך במטבח שלי…
טעים כל כך!"

הרשם
עדכן
78 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן