כרובית במיונז ופירורי לחם

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרובית במיונז ופירורי לחם

כרובית במיונז ופירורי לחם

עם כרובית יש לי סיפור ארוך, לא התלהבתי ממנה לא נראה לי משהו עד לפני כמה שנים אכלנו באיזה מסעדה שהגישה כרובית מטוגנת זה היה טעים באופן לא רגיל אכלנו את זה כמו צ’יפס מאז התחיל סיפור אהבה עם כרובית. אני מכינה ממנה המון דברים היא לא צריכה בישול ארוך והיא תוספת מעולה לכל ארוחה.

כ 50 דקות

5 מנות

מרכיבים:

כרובית בגודל בינוני
4 – 5 כפות מיונז
3 כפות א. מרק בצל
פלפל שחור גרוס
מלח

פירורי לחם

הכנות:

1. לפרק את הכרובית לפרחים ולחלוט אותם כ 10 דקות במים רותחים ולסנן.

2. לערבב מיונז וא. מרק בצל לטבול את הפרחים (חלק עליון) ולטבול בפירורי לחם.

3. חום בינוני 180 מעלות כ 40 דקות או עד שהכרובית רכה.

29318 צפיות 23 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרובית במיונז ופירורי לחם

גולשים מכינים וממליצים:

מנוחה : “הי ניקי..
כמה התגעגעו אליך במטבח שלי…
טעים כל כך!”

62
תגובות

  הרשם  
עדכן
דינה עבאדה

ניהנית לשמוע אותך כל כך נינוחה

גלית

אני כבר שנים מכינה את הכרובית עם המיונז, אבל אני מוסיפה למיונז קצת רוטב צ’ילי מתוק, מלח ופפריקה וזה ממש מעדן!!
ניקי את אלופה!

ב.ב.

ניקי ב, את כל כך עדינה ונעימה. כל מתכון שלך נהדר. תודה על הכל.

1 3 4 5