


כרובית במיונז ופירורי לחם
עם כרובית יש לי סיפור ארוך, לא התלהבתי ממנה לא נראה לי משהו עד לפני כמה שנים אכלנו באיזה מסעדה שהגישה כרובית מטוגנת זה היה טעים באופן לא רגיל אכלנו את זה כמו צ’יפס מאז התחיל סיפור אהבה עם כרובית. אני מכינה ממנה המון דברים היא לא צריכה בישול ארוך והיא תוספת מעולה לכל ארוחה.
כ 50 דקות
5 מנות
מרכיבים:
כרובית בגודל בינוני
4 – 5 כפות מיונז
3 כפות א. מרק בצל
פלפל שחור גרוס
מלח
פירורי לחם
הכנות:
1. לפרק את הכרובית לפרחים ולחלוט אותם כ 10 דקות במים רותחים ולסנן.
2. לערבב מיונז וא. מרק בצל לטבול את הפרחים (חלק עליון) ולטבול בפירורי לחם.
3. חום בינוני 180 מעלות כ 40 דקות או עד שהכרובית רכה.
64312 צפיות 3 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
מנוחה : “הי ניקי..
כמה התגעגעו אליך במטבח שלי…
טעים כל כך!”
יש אופצייה להחליף את האבקת מרק בצל במשהו אחר? אבקת מרק עוף רגיל או ביכלל בלי אבקת מרק?
אפשר ניקי להכין עד שלב האפיה, לשים במקרר
ואז לאפות?
היי ניקי!
אני לא יכולה לאכול מיונז, יש לך רעיון לתחליף?
הכנתי מספר פעמים את המתכון ויצא מעולה, ואני לא יודעת איך הכנתי עכשיו שוב ושכחתי לחלוט ושמתי מיד בתנור, איך זה יוצא בלי חליטה לפני? להשאיר יותר זמן בתנור? שבת שלום ורק בריאות
ניהנית לשמוע אותך כל כך נינוחה
אני כבר שנים מכינה את הכרובית עם המיונז, אבל אני מוסיפה למיונז קצת רוטב צ’ילי מתוק, מלח ופפריקה וזה ממש מעדן!!
ניקי את אלופה!
ניקי ב, את כל כך עדינה ונעימה. כל מתכון שלך נהדר. תודה על הכל.