תבשיל חצילים וכרובית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תבשיל חצילים וכרובית

אני אוהבת חצילים ואני אוהבת כרובית אז החלטתי לשדך בין השניים, זה לא יכול לצאת רע רק טוב יכול לצאת כאן. הכרובית ספגה את כל הטעם של החצילים והכל יוצא רך וטעים. לא צריך בשר אני מוותרת, זה מושלם.

4 מנות

מרכיבים:

חציל קטן
כרובית קטנה
2 שיני שום
כף רסק
מעט סוכר
כף פפריקה
כוס וחצי מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לפרק את הכרובית לפרחים קטנים לחלוט כשתי דקות ולסנן.

2. לחתוך את את החציל לקוביות קטנות ולטגן עד שהקוביות מתרככות, להוסיף את השום והכרובית לטגן כמה דקות להוסיף את שאר המצרכים ולטגן עד שהחציל רך, אני אוהבת שהכרובית נשארת מעט פריכה.

9457 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

נאוה : “ישר נמשכתי לכותרת והכיתוב שבפנים…. גם אני אוהבת מאוד חצילים וכרובית ורצתי להכין בשביל לאכול לבד עוד לפני שבאים לגמור לי….תודה לך ניקי המתוקה המתכון הזה יצא טעים טעים טעים!!! לאט ובהתמדה אני עוברת כבר על כל המתכונים באתר…”

37
תגובות

  הרשם  
עדכן
עינת

אפשרי לוותר על הסוכר? ואבקת המרק?

עינת

היי ניקי

לא נוהגת להשתמש ברסק עגבניות

מה עדיף לא לשים אותו במתכון הנוכחי בכלל ? או לשים עגבניות מרוסקות הכונה בבקבוק קנוי ?

תודה .

עינת

והאם אפשר להשתמש בעגבניה אחת טריה מבושלת כמובן במקום כף רסק עגבניות ?

עינת

היי

האם לא ישרפו הירקות אם לא אוסיף מים מיד?