תבשיל חצילים וכרובית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תבשיל חצילים וכרובית

אני אוהבת חצילים ואני אוהבת כרובית אז החלטתי לשדך בין השניים, זה לא יכול לצאת רע רק טוב יכול לצאת כאן. הכרובית ספגה את כל הטעם של החצילים והכל יוצא רך וטעים. לא צריך בשר אני מוותרת, זה מושלם.

4 מנות

מרכיבים:

חציל קטן
כרובית קטנה
2 שיני שום
כף רסק
מעט סוכר
כף פפריקה
כוס וחצי מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לפרק את הכרובית לפרחים קטנים לחלוט 5 דקות ולסנן.

2. לחתוך את את החציל לקוביות קטנות ולטגן עד שהקוביות מתרככות, להוסיף את השום והכרובית לטגן כמה דקות להוסיף את שאר המצרכים ולטגן עד שהחציל רך, אני אוהבת שהכרובית נשארת מעט פריכה.

17455 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

נאוה : “ישר נמשכתי לכותרת והכיתוב שבפנים…. גם אני אוהבת מאוד חצילים וכרובית ורצתי להכין בשביל לאכול לבד עוד לפני שבאים לגמור לי….תודה לך ניקי המתוקה המתכון הזה יצא טעים טעים טעים!!! לאט ובהתמדה אני עוברת כבר על כל המתכונים באתר…”

39
תגובות

  הרשם  
עדכן
hila

אפשר ירק אחר מחציל?.. אני פשוט לא כ”כ אוהבת חציל.

raz

היי ניקי. מתי מוסיפים את המים?

קארין

הי ניקי. ניתן להפוך את המתכון לאפוי?

תהילה

אני גם מאד אוהבת חצילים וכרובית ואם זה מתכון שלך אז בכלל…אני עושה מכרובית קפואה אז איזה כמות לעשות?

רונית

יצא נפלא !!!
תודה רבה לך !

נועה

היי ניקי
אני לא כ”כ אוהבת רסק עגבניות
יש משהו שאפשר לשים במקוןם?
תודה

שגי

שלום,
האתר מדהים וממכר !
כל יום אני מכינה ממנו משהו אחר !

אפשר להכין מכרובית קפואה ??