יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים לתשעה באב תוספות

כרובית מטוגנת בפירורי לחם

15 יולי 2015
(Visited 100,801 times, 4 visits today)
כרובית מטוגנת בפירורי לחם

כרובית מטוגנת בפירורי לחם

טעים טעים! איזה כיף של נישנוש זה לאכול ישירות מהמחבת.
כרובית זה אחד הדברים הכי טעימים שיש ובטיגון היא פיצוץ של דבר. תכינו הרבה זה מתחסל מהר.
מתכון קל ביותר הצלחה מובטחת הבעיה היחידה שלא תפסיקו להכין….

4 מנות

מרכיבים:

כרובית בינונית
2 ביצים גדולות
פירורי לחם
חצי כפית חרדל
כף רוטב צ’ילי מתוק
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • מרק שום

    איזה מרק טעים! אני כל כך אוהבת שום והפעם ניצלתי את ההזדמנות והכנתי מרק עם המון שום, דגש על הרבה שום ואיזה טעים יצא חוויה לאוהבי השום.
    הוספתי בטטה, בצל גם תפוחי אדמה הצטרפו לחגיגה איזה מרק קרמי נהדר. בדקתי את התחזית דיברו על גשם ומרק חייב להיות, מתכון פשוט למרק שעושה ריח טוב בכל הבית, 40 דקות  והמרק הוגש לשולחן, קעריות מהבילות וריחניות. כמה פשוט ככה טעים.
    הגשתי עם עגבניות מיובשות ולחמניות של בית עכשיו בא לי גשם כל יום 🙂

    3 מנות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • מרק אפונה וגזר

    אמרו בחדשות שיש סערה בדרך וכל העוגות והעוגיות זזו הצידה, היום לא מעניין אותי מתוק החלטתי שאני מכינה מרק ירקות.
    היה לי אפונה וגזר בהקפאה ומשום מה אף לא הכנתי מרק איתם אלא רק תבשילים שונים אז הפעם הם נכנסו למרק עם פטרוזיליה, סלרי לא שכחתי את השום
    (איזה ניחוח נפלא) והוספתי אטריות ביצים רחבות כי רציתי לקבל מנה משביעה מלאה בכל טוב, ארוחה שלמה בסיר אחד.
    בעצם הכנתי סוג של מינסטרונה טעים. מה שיפה בהכנת מרק שכל ההכנה לוקחת אולי 5 דקות וכל השאר על האש עם טעימות כל הזמן 🙂
    מבחינתי שירד מבול אני מוכנה לסערה.

    4 מנות

הכנות:

1. לפרק את הכרובית לפרחים, להרתיח סיר עם מים לבשל את הכרובית 10 דקות ולסנן.

2. בצלחת עמוקה לטרוף ביצה, חרדל, צ’ילי ולתבל, לטבול את הכרובית ולצפות עם פירורי לחם.

3. לטגן בשמן עמוק עד שמזהיב מכל הכיוונים.

כרובית מטוגנת בפירורי לחםכרובית מטוגנת בפירורי לחםכרובית מטוגנת בפירורי לחם

גולשים מכינים וממליצים:

יוכי : “מעדן!! כולם אמרו.”

חני : “היי ניקי, הכרובית יצאה טעימה ביותר. תודה על מתכון מוושלם..”

מאיו : “ניקי, יצא מעולה!!
יש לי חברה בריטית שחושבת שאני שף בזכותך!! (ואני ממש ממש לא…)”

אודליה : “הכרובית אמורה להיות תוספת לארוחה העיקרית, הכנתי את הכרובית על פי המתכון הנ”ל והכרובית הפכה לארוחה העיקרית! לא יכולתי להפסיק לאכול, יצא פצצה! מתכון מצויין!! תודה לך”

מירית : “יצא פצצה! כולם זללו. איזה כיף לי!
אפילו הקטנצ’יק הבררן ביקש עוד שניצל עם פרחים..
תודה רבה! אין עליך :)”

אתי : “איזה טעיםםםם
חיפשתי תוספת לארוחת צהריים טיפוסית לילדים של שניצלים וספגטי
הילדים וגם אנחנו טרפנו
טעים מאוד מאוד מאוד ומומלץ
המתכון קל הכנה ויצטרף לאוסף המתכונים ממך”

הרשם
עדכן
74 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי,
שקית כרובית קפואה שמחולקת כבר לפלחים גם מתאים למתכון?

יצא מושלם אני כל כך אוהבת את המתכונים שלך

כרובית קפואה זה גם בסדר ?

היי ניקי תודה רבה על מתכונים מעולים!
אפשר להכין את זה גם בתנור? אני לא אוכלת מטוגן..
ראיתי גם את המתכון של התנור אבל זה באמת לי יותר טוב עם החרדות והצ’ילי.. תודה אין עלייך!

היי ניקי,
תודה רבה על מתכון פשוט מעולה.

היי ניקי, אם אין לי רוטב צ’ילי מה אפשר במקום או אפשר בלי?

הי ניקי,
יש לי כרובית קפואה, מה הכמות שאני צריכה בשביל המתכון?
תודה