כרובית אפויה עם חרדל ומיונז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

כרובית אפויה עם חרדל ומיונז

הגיע זמן הכרובית היא אפויה ומזה טעימה. אני ממליצה להחזיק כרובית כל הזמן בבית, תמיד אפשר למצוא מה לעשות איתה. זה יופי של ירק.

מספר מנות: 4

מרכיבים:

כרובית בינונית מפורקת לפרחים
2 כפות גדושות מיונז
כפית חרדל
1 – 2 כפיות סוכר
שמן זית
פירורי לחם

הכנות:

1. לחלוט את פרחי הכרובית במים מומלחים כמה דקות ולסנן.

2. לערבב 2 כפות שמן זית, מיונז, חרדל, סוכר, להזליף שמן זית על הפרחי הכרובית ולטבול כל פרח ברוטב המיונז ולצפות בפירורי הלחם.

3. לסדר בתבנית ולהזליף שמן זית. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהכרובית רכה.

15244 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : הכנתי עם כרובית קפואה, יצא מעולה! תודה 🙂

תגובות

  הרשם  
עדכן
יק

הי ניקי, האם אפשר להשמש בקמח מצה במקום פרורי לחם? תודה

ויקי

שלום ניקי, כמה פירורי לחם לשים? תודה רבה:)

לימור

ניקי יקרה,
אורחת קבועה בשולחננו 🙂
האם אפשרי להוסיף ירקות נוספים כמו תפוחי אדמה, בצל ובטטות?
שבת שלום

רונית

היי ניקי
צריך לכסות את הכרובית?
אפיה רגילה או גריל?
תודה ויום טוב

עינב

הי ניקי. במשפחה שלי יש סוכרתיים. האם אפשר לוותר על הסוכר?

איילה

ואם אשתמש הכרובית סנפרוסט?