ירקות מוקפצים עם אטריות אורז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ירקות מוקפצים עם אטריות אורז

ירקות מוקפצים עם אטריות אורז

ירקות מוקפצים עם אטריות אורז, כיף של תוספת הרבה ירקות צבעוניים, אטריות אורז שהופכים את זה לארוחה שלמה מלאה ומשביעה. כמה טעים!

4 מנות

מרכיבים:

3 פלפלים אדומים
2 גזרים גדולים
200 ג’ אטריות אורז (בערך חצי חבילה)
בצל
שתי שיני שום
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הפלפלים למקלות קצרים, לחמם מחבת ולשים כמה כפות שמן להוסיף את הפלפלים ולטגן תוך כדי בחישה, בינתיים לחתוך את הגזרים למקלות ולהוסיף לפלפלים להמשיך לטגן מידי פעם לערבב. לחצות ולפרוס את הבצל ולהוסיף לטיגון, את שיני השום לקצוץ ולהוסיף לירקות, לתבל.

2. תוך כדי להכין את אטריות האורז לפי ההוראות שעל השקית, כשהאטריות מוכנות לחצות אותן באמצע ולהוסיף לירקות, להקפיץ כדקה שתיים לתבל ולהוריד מהאש.

טעים קל ופשוט.

31386 צפיות 24 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

16
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירי

הי ניקי,
הכנתי ויצא מעולה!
השאלה שלי האם נודלס – אטריות אורז, נשאר טעים אחרי קירור וחימום נוסף? או שזה יהפך להיות דביק ולא טעים?

מימי

היי ניקי,
אפשר במקום אוריות אורז לשים אטריות דקות רגילות?

ענבר

היי ניקי יש לי פלפל שושקה (האדום הארוך ) האם אפשר להשתמש ואם כן כמה ?
האם חייב גזר ?

הדר

אוקי אז הוספתי חציל, פטרוזיליה, קצת אבקת מרק וקצת כורכום- כי היה חסר לי צבע.. יצא מושלם!

הדר

היי לא חסר תיבול? ואפשר להוסיף חציל אולי?

אפרת

נשאר לי נודלס רגיל אפשר להשתמש בו?

לילך

חסר דבש ואבקת מרק במתכון אם אני לא טועה