תבשיל קישואים ופטריות מהיר
אני מאוד אוהבת פטריות שמפיניון במיוחד את הקטנות, תמיד אפשר למצוא אותן בסופר, קל מאוד להשתמש בהן. אני מכינה איתן המון תבשילים מסוגים שונים, בכלל בזמן האחרון אני באטרף של פטריות.
עוד מתכון קליל שאני מכינה עם פטריות, אני נוהגת להגיש אותו עם חלה טרייה שסופגת יפה את כל הטעמים של התבשיל. אח"כ אני עוד מתפלאת למה אנשים מלאים מידי בשביל לאכול את שאר המנות שהכנתי.
מרכיבים:
בצל בינוני קצוץ
חבילת פטריות שמפיניון פרוסות
3 קישואים גדולים מגורדים
2 ביצים טרופות
כף פפריקה מתוקה מרוקאית
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצל עד שהוא שקוף, להוסיף את הפטריות ולהקפיץ כמה דקות, להוסיף את הקישואים ולטגן כמה דקות לתבל ולהוסיף את הביצים, לבשל עוד כמה דקות, שהירקות רכים ולבדוק טעמים.
גולשים מכינים וממליצים:
הודיה : " ניקי, תודה על מתכון טעים ופשוט כל כך!! טעים במיוחד!!!!"
שם : "המתכון הזה נהדר. הכנתי וחוסל עוד לפני שהספקתי לומר "מתכון מנצח חיפשת? כנס לבלוג של ניקי ב. ותראה איזה שף מדופלם יצאת!", ואני מדברת מהר!"
שם : "יאמי! יצא ממש טעים!"
שם : "היי ניקי , רק לאמר שהכנתי את המתכון הזה לפני כמה ימים ויצא פשוט מושלם . כל כך נהניתי . טעמים מדויקים וכל כך בריא . לחלוטין נכנס למתכונים שאכין כל הזמן . את נהדרת !"
יעלי : "חוסל עוד לפני שבת…"