תבשיל קישואים ופטריות מהיר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תבשיל קישואים ופטריות מהיר

תבשיל קישואים ופטריות מהיר

אני מאוד אוהבת פטריות שמפיניון במיוחד את הקטנות, תמיד אפשר למצוא אותן בסופר, קל מאוד להשתמש בהן. אני מכינה איתן המון תבשילים מסוגים שונים, בכלל בזמן האחרון אני באטרף של פטריות.
עוד מתכון קליל שאני מכינה עם פטריות, אני נוהגת להגיש אותו עם חלה טרייה שסופגת יפה את כל הטעמים של התבשיל. אח”כ אני עוד מתפלאת למה אנשים מלאים מידי בשביל לאכול את שאר המנות שהכנתי.

מרכיבים:

בצל בינוני קצוץ
חבילת פטריות שמפיניון פרוסות
3 קישואים גדולים מגורדים
2 ביצים טרופות
כף פפריקה מתוקה מרוקאית
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד שהוא שקוף, להוסיף את הפטריות ולהקפיץ כמה דקות, להוסיף את הקישואים ולטגן כמה דקות לתבל ולהוסיף את הביצים, לבשל עוד כמה דקות, שהירקות רכים ולבדוק טעמים.

12461 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תבשיל קישואים ופטריות מהיר

גולשים מכינים וממליצים:

הודיה : ” ניקי, תודה על מתכון טעים ופשוט כל כך!! טעים במיוחד!!!!”

שם : “המתכון הזה נהדר. הכנתי וחוסל עוד לפני שהספקתי לומר “מתכון מנצח חיפשת? כנס לבלוג של ניקי ב. ותראה איזה שף מדופלם יצאת!”, ואני מדברת מהר!”

שם : “יאמי! יצא ממש טעים!”

שם : “היי ניקי , רק לאמר שהכנתי את המתכון הזה לפני כמה ימים ויצא פשוט מושלם . כל כך נהניתי . טעמים מדויקים וכל כך בריא . לחלוטין נכנס למתכונים שאכין כל הזמן . את נהדרת !”

יעלי : “חוסל עוד לפני שבת…”

41
תגובות

  הרשם  
עדכן
הילה

הי ניקי
אם אכין את התבשיל בלי הפטריות ואת הקישואים אחתוך לקוביות קטנות נראה לך שיצא טוב?

טל

יש לי רק בצל סגול זה בסדר?

יעלי

היי ניקי
הכנתי את התבשלי בלי פפריקה, יצא מדהים!!!
חוסל עוד לפני שבת…

אושרת

הי ניקי,

הכנתי היום את התבשיל, לא יצא כ”כ טעים… נראה לי שכף פפריקה זה יותר מידי… אם הייתי שמה פחות היה יוצא בטוח טעים!

שם

היי ניקי , רק לאמר שהכנתי את המתכון הזה לפני כמה ימים ויצא פשוט מושלם . כל כך נהניתי . טעמים מדויקים וכל כך בריא .
לחלוטין נכנס למתכונים שאכין כל הזמן . את נהדרת !

שם

ניקי שלום, המתכון הזה נהדר. הכנתי וחוסל עוד לפני שהספקתי לומר “מתכון מנצח חיפשת? כנס לבלוג של ניקי ב. ותראה איזה שף מדופלם יצאת!”, ואני מדברת מהר!

שם

סיגל נ. (לא רשום) | 05.02.2012 – 22:06
יאמי! יצא ממש טעים!