קישואים מצופים פירורי לחם
אני לא החלטתי איך להתייחס למתכון הזה, תוספת טובה לארוחה ? ברור שכן אבל זה גם נשנוש טעים קישואים זהובים פריכים ונחטפים, אני אוהבת להגיש עם ירקות טריים, סלטים לימון ואיזה טחינה טובה.
שימו לב שלא כתבתי בשר כי לא צריך זאת ארוחה קלה שהקישואים זה הדבר העיקרי וזה נועד למצבים שרעבים אבל לא מאוד, רוצים לאכול משהו בקטנה ולצאת שבעים.
זה יוצא נפלא הקישואים רכים מצופים פירורי לחם והם מקבלים שכבה פריכה חיצונית כל מה שנותר זה לאכול.
3 – 4 מנות
מרכיבים:
3 – 4 זוקיני קטנים / בינוניים
2 ביצים
תבלינים:
כפית פפריקה
חצי כפית כורכום
חצי כפית פפריקה חריפה
כפית מלאה א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
צלחת עמוקה עם פירורי לחם
הכנות:
1. לפרוס את הזוקיני לפרוסות דקות לאורך אין צורך לקלף.
2. לטרוף ביצים ותבלינים לטבול את הפרוסות ולצפות עם פירורי הלחם.
3. לחמם מחבת עם 4 – 5 כפות שמן לטגן את הקישואים עד שמזהיב משני הצדדים ולהניח על נייר סופג.