פאייה צמחונית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פאייה צמחונית

פאייה צמחונית

פאייה צמחונית, איזה כיף לאכול ירקות נכון ? והכי כיף להכין את זה ביחד עם אורז. זאת דרך קלה טעימה ומהירה יש לציין להכין המון ירקות בתוספת אחת והכל בגלל הגשם שעשה לי חשק לכזה מתכון, בתאבון.
שכחתי להזכיר עוד משהו, המתכון הגיע בעקבות הפאייה הספרדית שזכתה להמון הצלחה באתר ועכשיו הגרסה הצמחונית.

5 מנות

מרכיבים:

2 בצלים קצוצים
3 שיני שום קצוצות
2 כוסות אורז
10 פרחי כרובית קטנים
כוס שעועית ירוקה
גזר גדול חתוך למקלות קטנים
7 – 8 פטריות שמפיניון פרוסות
בטטה קטנה חתוכה לקוביות
2 – 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 – 3 כוסברה קצוצה
3 וחצי כוסות מים
חצי כפית כורכום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט כדקה את הכרובית ולסנן.

2. לטגן את הבצל להוסיף את השום לטיגון של דקה להוסיף את הגזר והבטטה לטגן כשתי דקות ולהוסיף את שאר המצרכים כולל אורז מים ותבלינים.

3. להרתיח לכסות להנמיך את האש ולבשל כ 18 דקות, להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות.

12519 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פאייה צמחוניתפאייה צמחונית

גולשים מכינים וממליצים:

חנצי : “הכנתי היום ואהבתי מאוד!! כול כך טעים … תודה רבה”

עדי : “בדרך כלל אורז בא כשהוא נקי או עם מקסימום תוספת אחת- שתיים.. המתכון הזה פשוט מ-ע-ד-ן !! לא יוצא לטעום בכל יום כזה אורז משובח עם ירקות שכל כך מוסיפים טוב טעם.. ניקי, תודה רבה ! בזכות המתכון הזה הוספת עוד טוב לשלום הבית שלנו ! יישר כח !”

shmootz : “לא משנה מתי באים אצלי להתארח, זה תמיד ברור לי שהמנה הזו חלק מהתפריט
זוכה לתשבוחות בכל פעם מחדש (מחלקת את המתכון לפי דרישה בכל פעם)
הרבה פעמים כשבא לי תוספת טעימה מכינה רק את האורז ללא הבשר, גם יוצא מדהים
אין דברים כאלה!”

54
תגובות

  הרשם  
עדכן
נטע

היי ניקי, מה שלומך?
אשמח לדעת מתי להוסיף את הבטטה? וכמה מלח צריך בערך לתבשיל?

עופרי

שונאת כוסברה.אפשר משהו אחר?

ירון

הי.
האם בורגול במקום אורז גם מתאים?

עמית י.

צהריים טובים! שלום וברכה האם אפשר להמיר שעועית ירוקה בשעועית צהובה?
תודה

נטע לי

היי ניקי!
אפשר להחליף את הכרובית בברוקולי קפוא בשקית?

רונית

שוב שלום ניקי,
המים לא כיסו לי את הכל (הייתי נדיבה בירקות), חששתי והוספתי עוד כוס, אולי זו היתה טעות. אם אבשל יותר זמן זה יהיה בסדר?
שוב תודה

רונית

היי ניקי, חשבתי לעשות את זה עם קינואה, מה את אומרת? התהליך כמעט זהה, נכון?

תודה