אוזני המן פרווה במילוי שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

אוזני המן פרווה במילוי שוקולד

איזה כיף פורים מגיע ואפשר להתחיל לחשוב על אוזני המן, הבצק המתקתק עם מילוי שוקולדי טעים כל ביס נהדר והכי כיף שהילדים אוכלים.
אפשר למלא בכל מלית שאוהבים מפרג ועד אגוזים, מאוד נוח לעבודה ואפשר לאמץ אותו להכנת עוגיות פשוטות ואפילו לא צריכים את המילוי.
בגלל המצב הלא רגיל שכולנו נמצאים שרובנו נמצאים בבתים ופחות מסתובבים בחוץ צריך למצוא דרך להעסיק את הילדים שעדיין נמצאים בבית ולא חזרו לבית הספר.
לכן בחרתי בבצק הזה, בצק נוח לעבודה עם הילדים ויוצאות אוזני המן נהדרות ועל הדרך מעסיקים את הילדים לפחות שעה. כבר אמרתי שהוא פרווה ?
לפני שאתם מתחילים להכין קבלו סרטון.

30 אוזני המן

מרכיבים:

ביצה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
כפית אבקת אינסטנט וניל
60 מ”ל מים (רבע כוס)
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
350 ג’ קמח ( שתיים וחצי כוסות)

ממרח שוקולד / כל ממרח שאוהבים

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק בעזרת הוו גיטרה, אחרי שהבצק מוכן לרדד לעלה ולקרוץ עיגולים בקוטר 6 ס”מ בכל עיגול לשים / להזליף ממרח שוקולד ולסגור למשולש.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות, לעבור על הסגירות שוב ולאפות את האוזני המן כ 15 דקות.

Dairy free hamantaschen

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא את האוזני המן המוכנים, אפשר להקפיא לפני הכניסה לתנור.

6122 צפיות 60 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אוזני המן הן סוג של כיסוני בצק חגיגיים ופורימיים. במתכון שלפנינו בצק פשוט ונהדר, בעל כמות שומן נמוכה יחסית ועל בסיס שמן צמחי.
כשמכינים בבית אפשר לגוון את סוגי המילויים, החל משוקולד למריחה, ממרח תמרים, פירות יבשים ואגוזים, ממרח חלבה ביתי ופרג.
כל אוזן המן מכילה כ90 קלוריות מהבצק. נוסיף עוד כ50 קלוריות לחצי כפית ממרח שוקולד כמילוי והגענו לכ140 קלוריות ליחידה.
אגב, אני לגמרי בעד הגירסא הביתית. בגירסא הקנויה שניתן למצוא במאפיות כמות הקלוריות ליחידה כמעט כפולה, מכיוון שהבצק עבה ודחוס יותר באופן משמעותי.
כן, אני יודעת שריח האפייה בבית גורם לנו לרצות לחסל את כל התבנית ברגע שהיא יוצאת מהתנור. זכרו, שם המשחק הוא: אכילה מודעת.
קחו לכם כארוחת ביניים אוזן המן אחת או שתיים, תכינו כוס תה או קפה ליד, שבו ותהנו מכל רגע חגיגי, מפנק ומלא באושר.

אוזני המן פרווהאוזני המן פרווהאוזני המן פרווה

54
תגובות

  הרשם  
עדכן
תהילה

ניקי שלום, אין לי איסטנט פודינג אפשר לשים משהו אחר?
והאם יש אפשרות מראש ללא ביצה?

חוה

היי ניקי…
קודם כל תודה אני משוגעת על מתכונים שלך אחלה שפית!!!
האם במתכון הזה גם לנהוג בטיפים שרשמת לאוזני המן???

שלומית

היי ניקי,האם גם בבצק הזה אמורים ללוש עד לקבלת פירורים גדולים?הכפלתי כמויות ומרגיש לי שהבצק לא מתאחד טוב. מה את מציעה לעשות?

מיה

אם אין לי מיקסר כיצד ניתן לעבד את הבצק ושיצליח?