


חיתוכיות פרג
חיתוכיות בצק פריך זהוב עם מילוי פרג טעים, משהו מתוק לפורים מתאים ליד הקפה
תבנית:
22X23
מרכיבים:
150 ג’ חמאה
250 ג’ קמח
100 ג’ סוכר
כפית תמצית וניל
כפית מים
מילוי פרג:
200 ג’ פרג
3 כפות מייפל / דבש
200 ג’ סוכר (כוס)
חצי כוס מים
120 ג’ ביסקוויטים גרוסים
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כשעה, לשמור רבע מהבצק בקירור את שאר הבצק לסדר בתבנית משומנת להכניס לתנור ל 14 דקות או עד שמזהיב, לצנן.
2. לבשל פרג, מים, סוכר ומייפל במשך כמה דקות תוך כדי עירבוב להוריד מהאש ולהוסיף את הביסקוויטים, לצנן.
3. למרוח את המילוי על הבצק לגרד את שארית הבצק מעל ולהכניס לתנור לעוד כמה דקות עד שהפירורים מזהיבים, לקרר כשעתיים ולחתוך לריבועים.
14689 צפיות 10 צפיות היום
נראה מושלם!
פרווה יוצא טעים?
הי ניקי,
אפשר פרג טחון לא טרי? כלומר כזה שקונים בסופר באריזה?
דבר נוסף, אני רוצה שהעוגה תהיה פרווה (ולא רוצה עוגה אחרת, צריכה את זו ספציפית למעריץ נלהב..) ניתן להחליף מחמאה בחמאה?
תודה רבה!