חיתוכיות פרג

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חיתוכיות פרג

חיתוכיות פרג

חיתוכיות בצק פריך זהוב עם מילוי פרג טעים, משהו מתוק לפורים מתאים ליד הקפה

תבנית:
22X23

מרכיבים:

150 ג’ חמאה
250 ג’ קמח
100 ג’ סוכר
כפית תמצית וניל
כפית מים

מילוי פרג:
200 ג’ פרג
3 כפות מייפל / דבש
200 ג’ סוכר (כוס)
חצי כוס מים
120 ג’ ביסקוויטים גרוסים

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כשעה, לשמור רבע  מהבצק בקירור את שאר הבצק לסדר בתבנית משומנת להכניס לתנור ל 14 דקות או עד שמזהיב, לצנן.

2. לבשל פרג, מים, סוכר ומייפל במשך כמה דקות תוך כדי עירבוב להוריד מהאש ולהוסיף את הביסקוויטים, לצנן.

3. למרוח את המילוי על הבצק לגרד את שארית הבצק מעל ולהכניס לתנור לעוד כמה דקות עד שהפירורים מזהיבים, לקרר כשעתיים ולחתוך לריבועים.

3186 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חיתוכיות פרג

53
תגובות

  הרשם  
עדכן
גלי

היי ניקי, אפליקציה מדהימה ומתכונים מאלפים.
האם אני יכולה להחליף את התחתית לתחתית בסקוויטים והאם זמני האפייה משתנים? תודה רבה!

נחמה

שלום ניקי נראה מעולה, האם אפשר להחליף את החמאה בשמן?

אפרת

היי ניקי,
אני יכולה להפחית משמעותית את כמות הסוכר במלית, או שיש לו תפקיד מייצב כלשהו? אני אוהבת מתיקות מאד עדינה.
תודה ולילה טוב

שלומית

היי ניקי ופורים שמח
האם אפשר לעשות את החיתוכיות עם הבצק הפרווה עם האגוזים הגרוסים והמלית פרג שפה???

ספיר

הי ניקי! האם אפשר פרג (לא טרי) שטחנו לי עכשיו? ולאו דווקא פרג טרי טחון?
תודה מראש!
את אלופה..

עינב דהן

היי ניקי, זה משנה איזה ביסקוטים למלית פרג? בטעם חמאה או בטעם שוקולד? כי ישלי רק ביסקוטים בטעם שוקולד.

ספיר

הי ניקי! מתכונים מדהימים..
על כמה מעלות התנור צריך להיות בהתחלה לבצק? ובהמשך עם המילוי?
תודה רבה!