עוגיות בוטנים מושלגות
עוגיות נהדרות לפסח, רגע רגע מי קבע שהעוגיות האלה רק לפסח הן נהדרות לכל השנה, נזללות ונחטפות. קצת עבודה ויש לכם עוגיות מופלאות בטעמן.
מרכיבים:
400 ג` בוטנים קלויים טחונים
2 ביצים
150 ג` סוכר (חצי כוס + 2 כפות וחצי)
חצי כפית קינמון
אבקת סוכר לגילגול הכדורים
עטרות נייר
הכנות:
1. לערבב את כל המצרכים, להכניס למקפיא לשעה פלוס.
2. ליצור כדורים קטנים, לגלגל אותם כמה פעמים באבקת סוכר כך שיצופו בכל הכיוונים, בנדיבות. להכניס למקרר לשעה.
3. לגלגל את הכדורים שוב באבקת סוכר, להניח בעטרות נייר.
4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, כמה דקות יווצרו סדקים בעוגיות. העוגיות יוצאות מהתנור כשהן רכות, לצנן.
גולשים מכינים וממליצים:
אתי : "היי ניקי אני כבר שנים מכינה את פקעות הבוטנים לפי המתכון שלך והוא הכי מוצלח. במימונה בחינות ובכל שמחה והנה הגיע פורים ושוב מכינה ובכלל תודה על המתכונים הנהדרים שלך. כל מתכון יוצא טעים ומוצלח בזכותך אני משדרגת ארוחות שישי. תודה וחג פורים שמח."