


עוגיות בוטנים מושלגות
עוגיות נהדרות לפסח, רגע רגע מי קבע שהעוגיות האלה רק לפסח הן נהדרות לכל השנה, נזללות ונחטפות. קצת עבודה ויש לכם עוגיות מופלאות בטעמן.
מרכיבים:
400 ג` בוטנים קלויים טחונים
2 ביצים
150 ג` סוכר (חצי כוס + 2 כפות וחצי)
חצי כפית קינמון
אבקת סוכר לגילגול הכדורים
עטרות נייר
הכנות:
1. לערבב את כל המצרכים, להכניס למקפיא לשעה פלוס.
2. ליצור כדורים קטנים, לגלגל אותם כמה פעמים באבקת סוכר כך שיצופו בכל הכיוונים, בנדיבות. להכניס למקרר לשעה.
3. לגלגל את הכדורים שוב באבקת סוכר, להניח בעטרות נייר.
4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, כמה דקות יווצרו סדקים בעוגיות. העוגיות יוצאות מהתנור כשהן רכות, לצנן.
גולשים מכינים וממליצים:
אתי : “היי ניקי אני כבר שנים מכינה את פקעות הבוטנים לפי המתכון שלך והוא הכי מוצלח. במימונה בחינות ובכל שמחה והנה הגיע פורים ושוב מכינה ובכלל תודה על המתכונים הנהדרים שלך. כל מתכון יוצא טעים ומוצלח בזכותך אני משדרגת ארוחות שישי. תודה וחג פורים שמח.”
העוגיות יצאו מעולות וסופר טעימות!!!
שלום ניקי! לא צריך אבקת אפיה? אם רוצים שזה ייצא אווירירי ולא דחוס כדאי לשים אבקת אפיה?
היי, ניקי.
מבקשת הבהרה:
בוטנים קלויים עם קליפה או בלי קליפה?
קלויים עם מלח או בלי מלח?
תודה
היי ניקי שוב תודה על כך שאת קיימת עבורינו..רציתי לשאול אם אפשר במקום בוטנים לשים שקדים טחונים?
ניקי!
יצא מדהים!!אין עלייך!! מחדשת כל הזמן!!
תודה!!!
היי ניקי,
שמתי 180 מעלות ל10 דקות והן נהיו לי ממש קשות
איפה טעיתי??
היי ניקי, אפשר בלי עטרות? אני רוצה שהן היו בצורה כמו המושלגות שוקולד הרגילות.
יחזיקו מעמד בלי עטרות אם אגלגל ככדור?