


עוגיות בוטנים מושלגות
עוגיות נהדרות לפסח, רגע רגע מי קבע שהעוגיות האלה רק לפסח הן נהדרות לכל השנה, נזללות ונחטפות. קצת עבודה ויש לכם עוגיות מופלאות בטעמן.
מרכיבים:
400 ג` בוטנים קלויים טחונים
2 ביצים
150 ג` סוכר (חצי כוס + 2 כפות וחצי)
חצי כפית קינמון
אבקת סוכר לגילגול הכדורים
עטרות נייר
הכנות:
1. לערבב את כל המצרכים, להכניס למקפיא לשעה פלוס.
2. ליצור כדורים קטנים, לגלגל אותם כמה פעמים באבקת סוכר כך שיצופו בכל הכיוונים, בנדיבות. להכניס למקרר לשעה.
3. לגלגל את הכדורים שוב באבקת סוכר, להניח בעטרות נייר.
4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, כמה דקות יווצרו סדקים בעוגיות. העוגיות יוצאות מהתנור כשהן רכות, לצנן.
גולשים מכינים וממליצים:
אתי : “היי ניקי אני כבר שנים מכינה את פקעות הבוטנים לפי המתכון שלך והוא הכי מוצלח. במימונה בחינות ובכל שמחה והנה הגיע פורים ושוב מכינה ובכלל תודה על המתכונים הנהדרים שלך. כל מתכון יוצא טעים ומוצלח בזכותך אני משדרגת ארוחות שישי. תודה וחג פורים שמח.”
היי ניקי ,
האם אפשר להכין את הבצק כמה ימים לפני ולשמור במקרר ?
הי ניקי רציתי לברר על הבוטנים הקלויים – האם הכוונה לאלו המומלחים?
תודה מראש 🙂
היי ניקי! האם אפשר להשתמש בחמאת בוטנים?
תודה מראש; )
היי ניקי,
כמה מעלות זה חום בינוני? 160?
הילה
היי ניקי מה שלומך ?
רציתי לדעת כיצד לערבב את כל המצרכים ? האם באמצעות מטרפה /מעבד מזון ?
שלום ניקי כמה עוגיות בטנים יוצאות ?
היי ניקי המדהימה
אני רוצה להכין את העוגיות האלו לחינה של גיסתי . האם את חושבת שאפשר להכין מראש ולאחסן בקופסא אטומה? ואם כן, כמה זמן מראש אפשר להכין כדי שהטריות תישמר? אשמח לקבל תשובה
וד”א האתר שלך מדהים כל המתכונים שלי הם בזכותך 🙂