מאפינס תפוח בדבש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס תפוח בדבש

מאפינס תפוח בדבש

תפוחים וקינמון זה אחד השילובים הכי טעימים שאכלתי ועם תוספת של הדבש זה בכלל חלומי, אחד המתכונים הכי קלים שהכנתי ואפילו לא הפעלתי את המיקסר. לערבב עם כף למלא את השקעים וזה כל הסיפור הטעים.
5 דקות עבודה ויוצאים מאפינס נהדרים, מתכון מנצח בכלום עבודה.

12 מאפינס

מרכיבים:

3 תפוחים גדולים
כפית סוכר
2 ביצים גדולות
3/4 כוס שמן
150 ג’ סוכר (שלושת רבעי כוס)
כפית קינמון
2 כפות דבש
180 ג’ קמח תופח (כוס + 4 כפות נוספות)

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לקלף את התפוחים ולחתוך אותם לקוביות קטנות, להוסיף כפית אל התפוחים סוכר ולערבב שהסוכר יצפה את התפוחים.

3. בקערה לטרוף ביצים סוכר ושמן, להוסיף את הדבש ואת הקינמון, להוסיף את התפוחים לערבב ובסוף להוסיף את הקמח ולערבב עד שהכל אחיד.

4. לשמן תבנית שקעים ולמלא עד 3/4 גובה עם עיסת התפוחים.

*5. לאפות כ 20 דקות או עד שהמאפינס יציבים וזהובים.

כדאי לדעת ש…
מאפינס משגעים וטעימים ביותר, מתכון קל ופשוט שלא מצריך מיקסר הכל נעשה באופן ידני לערבב וזהו, ניתן להשתמש בכל סוג תפוחים שיש בבית, ניתן להכין יומיים מראש ורצוי לשמור במקרר.
אפשר להחליף את הדבש בסילאן או להכין בלי

19952 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס תפוח בדבשמאפינס תפוח בדבש

מאפינס תפוח בדבשמאפינס תפוח בדבש

גולשים מכינים וממליצים:

דניאל : עשיתי בראש השנה. יצא מדהים ומאז הספקתי להכין כבר עוד 7 פעמים עפ”י בקשת המשפחה.
תודה על המתכונים הקלים, מוצלחים וטעימים כל כך.

גלי : ניקי – מדהים!!! שולחת לך חיבוק וירטואלי על המתכון הנפלא הזה, יצא נפלא!

שם : ויתרתי על הדיאטה שלי חחח 🙂 יצא מדהים תודה

רחלי : רציתי להודות לך אנחנו לא גומרים לאכול… טעים במיוחד

126
תגובות

  הרשם  
עדכן
נעמה

ניקי מתכון מעולה ונאכל במהירות!!! משאיר טעם של עוד:):)

מלי

ניקי יקרה!!!!!
מהמםםםםם כמה שזה טעיםםםםם
אלופה!!!

סמדר

אפשר לוותר על הקינמון?

אפרת

שנה טובה. האם ניתן לשי רסק תפוחים במקום?? תודה.

הדסי

במקום תבנית שקעים אפשר להשתמש בקאפקייקס? אם כן- באיזה גודל? והאם הם צריכים להיות קשיחים? (כמה שאלות..)

בועז

הי ניקי,
אם אני רוצה להכין אותם יום קודם, מה כדאי לעשות שישארו טריים?

חן

אפשר להחליף את זה בקמח כוסמין לדעתך?
וכמה אבקת אפייה יש לשים, אם לא משתמשים בקמח תופח?
תודה