מאפינס תפוח בדבש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס תפוח בדבש

מאפינס תפוח בדבש

תפוחים וקינמון זה אחד השילובים הכי טעימים שאכלתי ועם תוספת של הדבש זה בכלל חלומי, אחד המתכונים הכי קלים שהכנתי ואפילו לא הפעלתי את המיקסר. לערבב עם כף למלא את השקעים וזה כל הסיפור הטעים.
5 דקות עבודה ויוצאים מאפינס נהדרים, מתכון מנצח בכלום עבודה.

12 מאפינס

מרכיבים:

3 תפוחים גדולים
כפית סוכר
2 ביצים גדולות
3/4 כוס שמן
150 ג’ סוכר (שלושת רבעי כוס)
כפית קינמון
2 כפות דבש
180 ג’ קמח תופח (כוס + 4 כפות נוספות)

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לקלף את התפוחים ולחתוך אותם לקוביות קטנות, להוסיף כפית אל התפוחים סוכר ולערבב שהסוכר יצפה את התפוחים.

3. בקערה לטרוף ביצים סוכר ושמן, להוסיף את הדבש ואת הקינמון, להוסיף את התפוחים לערבב ובסוף להוסיף את הקמח ולערבב עד שהכל אחיד.

4. לשמן תבנית שקעים ולמלא עד 3/4 גובה עם עיסת התפוחים.

*5. לאפות כ 20 דקות או עד שהמאפינס יציבים וזהובים.

כדאי לדעת ש…
מאפינס משגעים וטעימים ביותר, מתכון קל ופשוט שלא מצריך מיקסר הכל נעשה באופן ידני לערבב וזהו, ניתן להשתמש בכל סוג תפוחים שיש בבית, ניתן להכין יומיים מראש ורצוי לשמור במקרר.
אפשר להחליף את הדבש בסילאן או להכין בלי

15963 צפיות 21 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס תפוח בדבשמאפינס תפוח בדבש

מאפינס תפוח בדבשמאפינס תפוח בדבש

גולשים מכינים וממליצים:

דניאל : עשיתי בראש השנה. יצא מדהים ומאז הספקתי להכין כבר עוד 7 פעמים עפ”י בקשת המשפחה.
תודה על המתכונים הקלים, מוצלחים וטעימים כל כך.

גלי : ניקי – מדהים!!! שולחת לך חיבוק וירטואלי על המתכון הנפלא הזה, יצא נפלא!

שם : ויתרתי על הדיאטה שלי חחח 🙂 יצא מדהים תודה

רחלי : רציתי להודות לך אנחנו לא גומרים לאכול… טעים במיוחד

126
תגובות

  הרשם  
עדכן
אפרת

היי ניקי דחוף דחוף סליחה על הבוטות שאלה חשובה יש לי ילדים קטנים בבית ואני רוצה לעשות בלי חתיכות תפוחים אפשרי לעשות עם רסק תפוחים מוכן? בבקשה

חיה

תודה

חיה

יש לך אולי מתכון אחר שיתאים לי לתבנית הזאת ? אני רוצה להכין לחג מאפינס ואין לי תבנית אחרת. תודה

חיה

היי ניקי. קודם כל תודה על כל המתכונים שלך הם נהדרים. האם אני יכולה להשתמש בתבנית סיליקון עם שקעים קטנים בצורת שושנים(השקעים יותר קטנים מתבנית למאפינס סטנדרטי) ואם כן כמה זמן אפיה ?

נטלי

הייי, לא קילפתי את התפוחים… זה ממש נורא????

נ.ב כל המתכונים שלך פשוט לא בסדר!!!! נגמרים מההההר, לא מספיקים לצאת מהבישול והופ, אינם
אלופה 🙂

שרית

היי
אם אין קמח תופח ויש קמח רגיל מה עושים?

דקלה

היי ניקי. על איזה סוג תפוחים את ממליצה במתכון הזה?