מאפינס תפוח בדבש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס תפוח בדבש

מאפינס תפוח בדבש

תפוחים וקינמון זה אחד השילובים הכי טעימים שאכלתי ועם תוספת של הדבש זה בכלל חלומי, אחד המתכונים הכי קלים שהכנתי ואפילו לא הפעלתי את המיקסר. לערבב עם כף למלא את השקעים וזה כל הסיפור הטעים.
5 דקות עבודה ויוצאים מאפינס נהדרים, מתכון מנצח בכלום עבודה.

12 מאפינס

מרכיבים:

3 תפוחים גדולים
כפית סוכר
2 ביצים גדולות
3/4 כוס שמן
150 ג’ סוכר (שלושת רבעי כוס)
כפית קינמון
2 כפות דבש
180 ג’ קמח תופח (כוס + 4 כפות נוספות)

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לקלף את התפוחים ולחתוך אותם לקוביות קטנות, להוסיף כפית אל התפוחים סוכר ולערבב שהסוכר יצפה את התפוחים.

3. בקערה לטרוף ביצים סוכר ושמן, להוסיף את הדבש ואת הקינמון, להוסיף את התפוחים לערבב ובסוף להוסיף את הקמח ולערבב עד שהכל אחיד.

4. לשמן תבנית שקעים ולמלא עד 3/4 גובה עם עיסת התפוחים.

*5. לאפות כ 20 דקות או עד שהמאפינס יציבים וזהובים.

כדאי לדעת ש…
מאפינס משגעים וטעימים ביותר, מתכון קל ופשוט שלא מצריך מיקסר הכל נעשה באופן ידני לערבב וזהו, ניתן להשתמש בכל סוג תפוחים שיש בבית, ניתן להכין יומיים מראש ורצוי לשמור במקרר.
אפשר להחליף את הדבש בסילאן או להכין בלי

10629 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס תפוח בדבשמאפינס תפוח בדבש

מאפינס תפוח בדבשמאפינס תפוח בדבש

גולשים מכינים וממליצים:

דניאל : עשיתי בראש השנה. יצא מדהים ומאז הספקתי להכין כבר עוד 7 פעמים עפ”י בקשת המשפחה.
תודה על המתכונים הקלים, מוצלחים וטעימים כל כך.

גלי : ניקי – מדהים!!! שולחת לך חיבוק וירטואלי על המתכון הנפלא הזה, יצא נפלא!

שם : ויתרתי על הדיאטה שלי חחח 🙂 יצא מדהים תודה

רחלי : רציתי להודות לך אנחנו לא גומרים לאכול… טעים במיוחד

121
תגובות

  הרשם  
עדכן
אור

מתכון מעולה, מכינה אותו כל שנה מחדש לראש השנה!

גנית

ניקי היקרה!
וואוו איזה מאפינס מדהימים
כל ביס זו חוויה !
תודה רבה על מתכון מעולה !
מאחלת לך ולמשפחתך
שנה טובה ומתוקה
אושר, בריאות ונחת
ואת כל הטוב שרק אפשר!!!

עינת

שלום ניקי,
האם ניתן להוסיף קפה למתכון?
והאם ניתן להחליף את התפוחים ברסק תפוחים?

תודה ושנה טובה,
עינת

קוראת

שלום,
נראה מעולה,
אפשר עם סוכר חום במקום סוכר לבן?

ליאת

היי ניקי אשמח למתכון קציצות ועלי מנגולד אם את מכירה תודה…

דולי

בוקר של זהב..אז עכשיו התפניתי לכתוב לך..מתכון מוצלח ביותר..טעים בטירוף..והכי פשוט להכנה..הודות לך ולהסברייך..אז שוב תודה

מימי

ניקי המדהימה! אני מברכת אותך כל יום. אני גרה בחו”ל ופה שומרים חג פעמיים. זה אומר 12 סעודות… אצלך אני יכולה לסדר תפריט עשיר ומגוון והסיוט של “מה לבשל/לאפות הופך לחויה ענקית!! אז תודה. המאפינס יצאו עסיסיים ורכים והכל התחסל. לומדת עכשיו לקח ומכפילה את הכמות. אני רואה באמצע ההכנה שנשארו 2 כפות דבש (הוא נגמר כי הכנתי את החלת דבש X4!!) – אפשר לשלב עם 2 כפות מייפל? תודה על הסבלנות שלך לענות לנו על כל השאלות והחפירות…