פאי אגסים ודבש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פאי אגסים ודבש

פאי אגסים ודבש, מתאים לכם לקבל המון מחמאות שילקקו את האצבעות מרוב שזה טעים וידרשו מיד פרוסה נוספת ? פאי אגסים מעולה!  אפילו על הפירורים לא ויתרנו. אגסים משתלבים בפאי הזה בצורה מושלמת, שכבת בצק פריך טעים מעל מונחות פרוסות אגסים עם דבש ומעל הכל קצפת אפויה וזהובה.
להגיש כדור גלידה ליד פרוסת פאי ותאמינו לי שזה הקינוח המושלם. אתם כבר מתארים את הטעם ?

זמן הכנה: כשעה

מרכיבים:

150 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
250 ג’ קמח  (2 כוסות פחות 3 כפות)
3 חלמונים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
כפית סוכר וניל

מילוי:
5 אגסים קלופים ופרוסים
חצי כוס מים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
2 כפות דבש

שכבת הקצף:
3 חלבונים
40 ג’ סוכר (2 כפות)
כפית סוכר וניל

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק  ולקרר חצי שעה. לשטח בתבנית. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 15 – 20 דקות.

2. להרתיח מים, סוכר ודבש להוסיף את האגסים ולבשל עד שהם רכים, לסנן ולשמור את המיץ.

3. לסדר את פרוסות האגסים על הבצק, להבריש מעט את הפרוסות במיץ, לצנן. להקציף חלבונים וסוכרים לקצף יציב ולמרוח על שכבת האגסים.

4. להכניס לתנור שוב. חום בינוני 180 מעלות עוד 10 דקות או עד שהקצף מזהיב.

הערות:
אפשר להכין עם תפוחים

20377 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פאי אגסים ודבשפאי אגסים ודבש

גולשים מכינים וממליצים:

עידית 1 : היי ניקי עשיתי את העוגה ויצאה פשוט מדהים , תודה רבה לא נשאר פירור . במקום אגסים שמתי תפוחים ויצא פשוט מדהים

אסתר גרשוני ברק : הכנתי את הפאי לראש השנה, טעימה ומרשימה!!!!

תלמה : ניקי בוקר טוב, אני צופה שקטה אך אדוקה כבר מעלה משנה… רציתי לספר שאתמול הכנתי את עוגת הגבינה עם שוקולד לבן, עשיתי קישוטי קצפת כפי שרואים בתמונה ויצא מהמם. בלילה בלילה לבעלי ולי התחשק משהו מתוק אז חיש קל קפצתי על פאי האגסים ויצא מטריףףףףף אני אגב עשיתי עם 2 תפוחים ו2 אגסים כי התינוקי צריך לאכול פירות בבוקר. שוב עשיתי למעלה קישוטי קצפת, העוגה יפהפיה וטעימה כמו בקונדיטוריה- תודה על הכל וחג שמח!

115
תגובות

  הרשם  
עדכן
חגית

הי ניקי!!! שתדעי שאת כיכבת בביתנו בסופ”ש! הכנתי פאי אגסים ותפוחים, בראוניז עם שכבת שוקולד גבינה, לזניה גבינות ועגבניות ושבלולי פיצה. הכל יצא מושלפ וטעים!! תודה על מתכונים טעימים שלעולם לא מאכזבים.

רוני

היי ניקי, האם אפשר להכין את העוגה עם בצק פריך אחר? יש לי בהקפאה בצק פריך שנשאר לי מהפאי תפוחים בקרם שקדים (המדהימה). ואם כן אז האם לאפות יחד עם האגסים? ומתי לשים את הקצף?המרנג. תודה רבה.

יהב

הי ניקי!
אפשר להכין בלי הקצפת למעלה?

ליהי גולדנברג

ניתן להקציף במטרפה ידנית?

ליאה

ניקי יקרה, קודם הכל אפתח ואגיד שאין כמוך!
תודה על המתכונים הנפלאים והסבלנות
ועכשיו לשאלות 😉
תבנית פאי 24 תתאים פה?
והאם צריך לשים איזו משקולת על העוגה?

דנה

היי ניקי,
יש לי תבנית פאי 28 שאני רוצה להכין בה את העוגה.
להגדיל את הכמויות ב 1.5?

סיון

היי ניקי,
המתכון נראה ממש טוב.

האם ניתן לוותר על הקצף ביצים ולאחר צינון העוגה לזלף שמנת מתוקה?