עוגת גבינה וביסקוויטים קלה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת גבינה וביסקוויטים קלה

עוגת גבינה וביסקוויטים קלה

שבועות בפתח הגיע הזמן לקצת מתכוני גבינה והתחלה טובה ומתוקה זאת עוגת גבינה, יצאה יפהפייה נכון ?

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

150 ג’ ביסקוויטים מרוסקים
100 ג’ חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום
500 ג’ גבינה לבנה 9%
3/4 כוס סוכר
שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב

הכנות:

 1. לשים את הגבינה בתוך חולצה / חיתול נקי, לתלות מעל הכיור ולתת לנוזלים לצאת החוצה לפחות 5 – 6 שעות (אם יש זמן מומלץ אפילו יותר)

2. לערבב ביסקוויטים, חמאה וסוכר ולשטח בתבנית להכניס להקפאה.

3. להקציף שמנת, אינסטנט וחלב לקרם יציב, בקערה נפרדת לערבב גבינה וסוכר ולהוסיף למיקסר לערבב במהירות נמוכה עד שהמוס אחיד. לשפוך את מוס הגבינה על הבסיס המוכן ולהקפיא לכמה שעות. להעביר למקרר כ4 שעות לפני ההגשה.

אפשרויות לציפוי:
1. לפזר על הגבינה פירורי פתי בר.

2. לקשט בתותים, אפרסקים.

3. אפשר לקשט בפרוסות תותים ועליהם לצקת ג`לי אדום.

4. קרם שוקולד: להמיס 150 ג’ שוקולד מריר ו150 מ”ל שמנת מתוקה לקרם אחיד ולצקת על העוגה.

5. להקציף שמנת עם כף אינסטנט וניל להזליף ולקשט עם פרחי קצפת.

20513 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 עוגת גבינה וביסקוויטים קלה

גולשים מכינים וממליצים:

לינוי : “אז הכנתי אותה לשבת האחרונה והתגובות היו מדהימות!
מישהו אפילו אמר שזו העוגת גבינה הכי טעימה שאכל ובעלי טען בתוקף שאני צריכה לכתוב לך תודה על המתכון המצויין, אז תודה ניקי על עוגה סופר קלה להכנה שהרשימה את כולם (הכנתי את הציפוי שוקולד מעל) :)”

אריאלה : “הכנתי את העוגה בשבת וזו פעם ראשונה שעוגה מתחסלת תוך שעה. עוגה מצויינת. כל הכבוד ניקי על מתכון מנצח.”

198
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירי

אשמח לעזרתך –
עוגת גבינה קרה בלי ג’לטין או אינסטינט פודינג.. יש דבר כזה?

קרן

היי ניקי
רציתי לדעת האם ניתן להשאיר את הגבינה המסוננת למשך הלילה
ובבוקר להתחיל להכין?
תודה ויום מעולה

נוי

היי ניקי
אם אני רוצה להכין בתבנית של אינגליש קייק אפשר לחצות את המתכון?
העוגה הזו יציב או שהוא נוזלית…? לא הבנתי ממש איך היא עומדת ועל מה.
תודה רבה לך,
נוי

1 9 10 11