עוגת גבינה וביסקוויטים קלה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת גבינה וביסקוויטים קלה

עוגת גבינה וביסקוויטים קלה

שבועות בפתח הגיע הזמן לקצת מתכוני גבינה והתחלה טובה ומתוקה זאת עוגת גבינה, יצאה יפהפייה נכון ?

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

150 ג’ ביסקוויטים מרוסקים
100 ג’ חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום
500 ג’ גבינה לבנה 9%
3/4 כוס סוכר
שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב

הכנות:

 1. לשים את הגבינה בתוך חולצה / חיתול נקי, לתלות מעל הכיור ולתת לנוזלים לצאת החוצה לפחות 5 – 6 שעות (אם יש זמן מומלץ אפילו יותר)

2. לערבב ביסקוויטים, חמאה וסוכר ולשטח בתבנית להכניס להקפאה.

3. להקציף שמנת, אינסטנט וחלב לקרם יציב, בקערה נפרדת לערבב גבינה וסוכר ולהוסיף למיקסר לערבב במהירות נמוכה עד שהמוס אחיד. לשפוך את מוס הגבינה על הבסיס המוכן ולהקפיא לכמה שעות. להעביר למקרר כ4 שעות לפני ההגשה.

אפשרויות לציפוי:
1. לפזר על הגבינה פירורי פתי בר.

2. לקשט בתותים, אפרסקים.

3. אפשר לקשט בפרוסות תותים ועליהם לצקת ג`לי אדום.

4. קרם שוקולד: להמיס 150 ג’ שוקולד מריר ו150 מ”ל שמנת מתוקה לקרם אחיד ולצקת על העוגה.

5. להקציף שמנת עם כף אינסטנט וניל להזליף ולקשט עם פרחי קצפת.

20585 צפיות 42 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 עוגת גבינה וביסקוויטים קלה

גולשים מכינים וממליצים:

לינוי : “אז הכנתי אותה לשבת האחרונה והתגובות היו מדהימות!
מישהו אפילו אמר שזו העוגת גבינה הכי טעימה שאכל ובעלי טען בתוקף שאני צריכה לכתוב לך תודה על המתכון המצויין, אז תודה ניקי על עוגה סופר קלה להכנה שהרשימה את כולם (הכנתי את הציפוי שוקולד מעל) :)”

אריאלה : “הכנתי את העוגה בשבת וזו פעם ראשונה שעוגה מתחסלת תוך שעה. עוגה מצויינת. כל הכבוד ניקי על מתכון מנצח.”

198
תגובות

  הרשם  
עדכן
אירית

היי ניקי שמתי גבינה 5% על מסננת שמונחת על קערה האם זה בסדר ? נראה לי יותר קל האם להכניס למקרר או להשאירבחוץ 3 שעות ? אני הכנתי כבר את הביסקויטים והכנסתי להקפאה האם להשאיר 3 שעות בהקפאה ? בתודה ויום טוב

חני

היי ניקי,
חברה שלחה אותי לאתר שלך ופשוט התמכרתי, אחרי 3 שעות של שוטטות באתר החלטתי לנסות את העוגה הזאת,
רציתי רק לדעת כמה אינסטינג פודינג צריך להשים? (יש לי שקית גדולה.. אז אם אפשר בכמות ולא בחבילה…)
תודה רבה מראש.. וחג טעים…

רינה

ניקי שלום, האם אפשר להמיר שמנת מתוקה בקצפת ריץ
אם לא תוכלי להמליץ על עוגת גבינה ללא אפיה ללא שמנת מתוקה
אלפי תודות חג שמח

חיה

היי ניקי

האם ניתן להכין את העוגה יומיים מראש ולשמור בהקפאה ?

תודה רבה

מירית

היי ניקי,אם אין לי סוכר חום לבסיס אפשר להשתמש בסוכר לבן??
מחכה לתשובה להתחיל להכין את העוגה..

ספיר

היי ניקי,

מצטערת על הבורות, לא הבנתי כמה סוכר שמים עם תערובת החמאה והבביסקוויטים וכמה סוכר שמים בגבינה לבנה.

תודה 🙂

ליהי

הי ניקי
שאלה קטנה:
אני רוצה להכין את העוגה היום ולהגיש אותה מחר.
כציפוי אני רוצה לשים קרם ריבת חלב. האם לצקת אותו היום על העוגה מיד בסיום ההכנה, ולהעביר אותו את התהליך של ההקפאה והקירור עם העוגה, או לצקת אותו רק מחר לפני ההגשה?

תודה
ליהי

1 5 6 7 8 9 11