עוגת גבינה וביסקוויטים קלה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת גבינה וביסקוויטים קלה

עוגת גבינה וביסקוויטים קלה

שבועות בפתח הגיע הזמן לקצת מתכוני גבינה והתחלה טובה ומתוקה זאת עוגת גבינה, יצאה יפהפייה נכון ?

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

150 ג’ ביסקוויטים מרוסקים
100 ג’ חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום
500 ג’ גבינה לבנה 9%
3/4 כוס סוכר
שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב

הכנות:

 1. לשים את הגבינה בתוך חולצה / חיתול נקי, לתלות מעל הכיור ולתת לנוזלים לצאת החוצה לפחות 5 – 6 שעות (אם יש זמן מומלץ אפילו יותר)

2. לערבב ביסקוויטים, חמאה וסוכר ולשטח בתבנית להכניס להקפאה.

3. להקציף שמנת, אינסטנט וחלב לקרם יציב, בקערה נפרדת לערבב גבינה וסוכר ולהוסיף למיקסר לערבב במהירות נמוכה עד שהמוס אחיד. לשפוך את מוס הגבינה על הבסיס המוכן ולהקפיא לכמה שעות. להעביר למקרר כ4 שעות לפני ההגשה.

אפשרויות לציפוי:
1. לפזר על הגבינה פירורי פתי בר.

2. לקשט בתותים, אפרסקים.

3. אפשר לקשט בפרוסות תותים ועליהם לצקת ג`לי אדום.

4. קרם שוקולד: להמיס 150 ג’ שוקולד מריר ו150 מ”ל שמנת מתוקה לקרם אחיד ולצקת על העוגה.

5. להקציף שמנת עם כף אינסטנט וניל להזליף ולקשט עם פרחי קצפת.

21689 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 עוגת גבינה וביסקוויטים קלה

גולשים מכינים וממליצים:

לינוי : “אז הכנתי אותה לשבת האחרונה והתגובות היו מדהימות!
מישהו אפילו אמר שזו העוגת גבינה הכי טעימה שאכל ובעלי טען בתוקף שאני צריכה לכתוב לך תודה על המתכון המצויין, אז תודה ניקי על עוגה סופר קלה להכנה שהרשימה את כולם (הכנתי את הציפוי שוקולד מעל) :)”

אריאלה : “הכנתי את העוגה בשבת וזו פעם ראשונה שעוגה מתחסלת תוך שעה. עוגה מצויינת. כל הכבוד ניקי על מתכון מנצח.”

198
תגובות

  הרשם  
עדכן
מרים

ניקי היקרה. האתר שלך מדהים. תודה לך.
השאלה שלי: אם אני מכינה עוגה ועושה מעל ג’לי, אפשר להקפיא אותה יחד אם ג’לי? זה לא הורס את הטעם? אשמח לתשובתך.

הדס

ניקי שלום,
מתכונים מעולים בעלי כל הזמן משבח אותך:)
חייב לשים את הגבינה בחיתול בד? אם אני לא עושה זאת?
האם אפשר להוסיף לביסקוויטים שקד טחון?
תודה,
הדס

מלי

היי ניקי, קודם כל תודה! התחלתי בהכנות לחג, ומתכונייך מככבים בתפריט לחג. הכל פשוט וקל, תענוג. מה הייתי עושה בלעדיך…(כנראה מסתבכת…)
יש לי שאלה, אם אני אעשה את העוגה הזו בכוסות אישיות ואוסיף גרגירי רימון, יצא טעים או לוותר?

אודליה

איזה טעים
טעים וקל

מאיה

ניקי היקרה

מתקשה להאמין שאמצא תבנית חד פעמי בגודל 24.
למחפשי חיים קלים יותר, מה הגודל המתאים לתבנית מלבן?

המון תודה
מאיה

אוריאן

היי ניקי. סליחה על ההצקה. ממרח הלוטוס מתאים לציפוי..?

אוריאן

היי ניקי. אני מעוניינת להכין את העוגה ליום חמישי לאחה”צ ולקחת אותה לנסיעה של 20 דק’. רציתי לדעת האם מתאים לצפות את העוגה עם ממרח לוטוס? וכמה זה הכרחי הקטע עם החיתול…? תודה מראש 🙂