עוגת גבינה ושוקולד לבן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת גבינה ושוקולד לבן

עוגת גבינה ושוקולד לבן

עוגת גבינה ושוקולד לבן, יפהפייה אמיתית. אם מחפשים לעשות רושם ורוצים לקבל מחמאות והרבה אז הולכים עד הסוף גבינה ושוקולד לבו בעוגה אחת  טעימה. רגע תנו לדמיין את הטעם ואוו הלכתי להכין.

גודל תבנית: 26″

מרכיבים:

150 ג’ ביסקוויטים מרוסקים
100 ג’ חמאה מומסת

קרם גבינה:
600 ג’ גבינה לבנה 9%
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
כפית סוכר וניל
600 מ”ל שמנת מתוקה
200 ג’ שוקולד לבן
14 ג’ ג’לטין
4 כפות מים

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית ולהקפיא. המסת ג’לטין: לערבב מעט ג’לטין ומים להמתין 10 דקות ולהכניס למיקרו ל 30 שניות.

2. להמיס 100 מ”ל שמנת מתוקה עם שוקולד לבן לבלילה אחידה, להוסיף את הג’לטין המומס. לערבב גבינה, סוכר, סוכר וניל, שוקולד, להקציף את שארית השמנת המתוקה לקצפת יציבה ולקפל את קרם הגבינה לקצפת.

3. את הקרם שהכנו לצקת על הבסיס שממתין בסבלנות במקפיא, להקפיא לילה ולהפשיר במקרר כ 4 שעות לפני ההגשה.

הערות:
אם בכלל רוצים להכין עוגה מושחתת הרי לפעמים הולכים עד הסוף……. תקציפו שמנת לקרם יציב מי שמתקשה בהקצפה שיוסיף כף אבקת אינסטנט וניל להקצפה ולהזליף פרחים מעל.

אמרתי שהיא יפהפייה מדהימה ?

26526 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת גבינה ושוקולד לבןעוגת גבינה ושוקולד לבן

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : “יצא מושלם!”

לילך : “הכנתי את העוגה לשבת – יצאה מדהים וחוסלה במהירות האור 🙂 תודה ניקי!”

קארן : “עוגה מדהימה! נראית וטעימה כמו בקונדיטוריה.”

167
תגובות

  הרשם  
עדכן
קרן

היי ניקי גיליתי הרגע שאין לי סוכר בבית. אבל סוכר וניל יש לי, אפשרי לשים יותר סוכר וניל במקום, שמתי כבר כפית אחת של סוכר וניל. תודה.

מירב

היי ניקי,
אני רוצה חהכין את העוגה הזו ברינג מלבני גדול ולחתוך לפסים, אכפיל את החומרים פי 2.5, האם צריך להכפיל גם את הג׳לטין?
כי אז נראה לי זו תהיה כמות גלטין מטורפת
בתודה מראש על תשובתך
מירב

1 9 10 11