עוגת גבינה ושוקולד לבן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת גבינה ושוקולד לבן

עוגת גבינה ושוקולד לבן

עוגת גבינה ושוקולד לבן, יפהפייה אמיתית. אם מחפשים לעשות רושם ורוצים לקבל מחמאות והרבה אז הולכים עד הסוף גבינה ושוקולד לבו בעוגה אחת  טעימה. רגע תנו לדמיין את הטעם ואוו הלכתי להכין.

גודל תבנית: 26″

מרכיבים:

150 ג’ ביסקוויטים מרוסקים
100 ג’ חמאה מומסת

קרם גבינה:
600 ג’ גבינה לבנה 9%
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
כפית סוכר וניל
600 מ”ל שמנת מתוקה
200 ג’ שוקולד לבן
14 ג’ ג’לטין
4 כפות מים


הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית ולהקפיא. המסת ג’לטין: לערבב מעט ג’לטין ומים להמתין 10 דקות ולהכניס למיקרו ל 30 שניות.

2. להמיס 100 מ”ל שמנת מתוקה עם שוקולד לבן לבלילה אחידה, להוסיף את הג’לטין המומס. לערבב גבינה, סוכר, סוכר וניל, שוקולד, להקציף את שארית השמנת המתוקה לקצפת יציבה ולקפל את קרם הגבינה לקצפת.

3. את הקרם שהכנו לצקת על הבסיס שממתין בסבלנות במקפיא, להקפיא לילה ולהפשיר במקרר כ 4 שעות לפני ההגשה.

הערות:
אם בכלל רוצים להכין עוגה מושחתת הרי לפעמים הולכים עד הסוף……. תקציפו שמנת לקרם יציב מי שמתקשה בהקצפה שיוסיף כף אבקת אינסטנט וניל להקצפה ולהזליף פרחים מעל.

אמרתי שהיא יפהפייה מדהימה ?

10265 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת גבינה ושוקולד לבןעוגת גבינה ושוקולד לבן

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : “יצא מושלם!”

לילך : “הכנתי את העוגה לשבת – יצאה מדהים וחוסלה במהירות האור 🙂 תודה ניקי!”

קארן : “עוגה מדהימה! נראית וטעימה כמו בקונדיטוריה.”


155
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרונה

היי ניקי,
אם אני מחליפה את הגבינה 9% לגבינה 25% שומן אפשר לוותר על הג’לטין?
תודה

יסמין מ

היי ניקי, האם אפשר לצפות בגנאש שוקולד? כמה זמן צריכה להיות בהקפאה לפני ששופכים את הציפוי? תודה 🙂

קארין

היי ניקי
אני רוצה להכין את העוגה ברינג כדי שהעוגה תצא גבוהה
איזה גודל רינג כדי לי לעשות? כי תבנית בגודל 26 כמו שכתוב במתכון העוגה יוצאת יותר נמוכה .
אשמח לעזרה

פז בר

היי ניקי 🙂
האם אפשר להכין את העוגה עם גבינת מסקרפונה במקום גבינה לבנה? או שלא מומלץ?

וגם, האם העוגה יציבה מספיק או שאפשר להוסיף לה עוד קצת גלטין? אני רוצה להכין אותה לארוחת החג וזה במרחק חצי שעה נסיעה…

תודה!

1 8 9 10