עוגת גבינה ושוקולד לבן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת גבינה ושוקולד לבן

עוגת גבינה ושוקולד לבן

עוגת גבינה ושוקולד לבן, יפהפייה אמיתית. אם מחפשים לעשות רושם ורוצים לקבל מחמאות והרבה אז הולכים עד הסוף גבינה ושוקולד לבו בעוגה אחת  טעימה. רגע תנו לדמיין את הטעם ואוו הלכתי להכין.

גודל תבנית: 26″

מרכיבים:

150 ג’ ביסקוויטים מרוסקים
100 ג’ חמאה מומסת

קרם גבינה:
600 ג’ גבינה לבנה 9%
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
כפית סוכר וניל
600 מ”ל שמנת מתוקה
200 ג’ שוקולד לבן
14 ג’ ג’לטין
4 כפות מים

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית ולהקפיא. המסת ג’לטין: לערבב מעט ג’לטין ומים להמתין 10 דקות ולהכניס למיקרו ל 30 שניות.

2. להמיס 100 מ”ל שמנת מתוקה עם שוקולד לבן לבלילה אחידה, להוסיף את הג’לטין המומס. לערבב גבינה, סוכר, סוכר וניל, שוקולד, להקציף את שארית השמנת המתוקה לקצפת יציבה ולקפל את קרם הגבינה לקצפת.

3. את הקרם שהכנו לצקת על הבסיס שממתין בסבלנות במקפיא, להקפיא לילה ולהפשיר במקרר כ 4 שעות לפני ההגשה.

הערות:
אם בכלל רוצים להכין עוגה מושחתת הרי לפעמים הולכים עד הסוף……. תקציפו שמנת לקרם יציב מי שמתקשה בהקצפה שיוסיף כף אבקת אינסטנט וניל להקצפה ולהזליף פרחים מעל.

אמרתי שהיא יפהפייה מדהימה ?

28329 צפיות 21 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת גבינה ושוקולד לבןעוגת גבינה ושוקולד לבן

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : “יצא מושלם!”

לילך : “הכנתי את העוגה לשבת – יצאה מדהים וחוסלה במהירות האור 🙂 תודה ניקי!”

קארן : “עוגה מדהימה! נראית וטעימה כמו בקונדיטוריה.”

169
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

המון תודה על מתכון מוצלח ונהדר.
הפתי בר נמצא והכנתי את העוגה שקצרו מחמאות בלי סוף
לי

שם

כמה ML זה 600 גרם שמנת מתוקה?

שם

תודה על השיטה המופלאה להמסת ג’לטין. גאלת אותי מחרדת הג’לטין 🙂

שם

סוף הדרךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!! יצאה חבל על הזמן!! אבל באמת חבל על הזמן – זאת ה עוגה!!
הכנתי למסיבה בעבודה – נטרפה ונבחרה פה אחד כהעווגה הכי מוצלחת (מתוך שלוש עוגות מרשימות)
שמתי מלית אוכמניות ושדרג במיוחד
תודה ניקי – אם לא אמרתי זאת כבר אלף פעמים את תותחית על
*אולי אעלה תמונה בפייסבוק*

שם

ניקי העוגה יצאה מדהימה! היא יושבת לה יפהפייה במקפיא, הקרם פשוט טעים! תודה לך!

שם

דינה גרינבלום (לא רשום) | 29.05.2012 – 11:03
עוגה סוףףףףףףףףףףףףף !טעימה בטירוף ,יפה וקלה להכנה.תודה,תודה ,תודה.לשבת נכין את עוגת הטרימיסו היא גם נראית סוףףףףףףףףףףףףף. אשרינו שיש לנו אותך ,ניקי .ללא ספק שידרגת לנו את המטבח.תבורכי!

שם

שלום ניקי, שבוע טוב,
אני רוצה להכין את העוגה ליום ההולדת של בעלי. ניתן לדעתך לרסק את הביסקויטים במיקסר? (לחסוך את העבודה עם הפטיש של השניצלים..). אם כן, באיזה להב להשתמש, גיטרה או מגל?

1 2 3 11