עוגת גבינה ושוקולד לבן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת גבינה ושוקולד לבן

עוגת גבינה ושוקולד לבן

עוגת גבינה ושוקולד לבן, יפהפייה אמיתית. אם מחפשים לעשות רושם ורוצים לקבל מחמאות והרבה אז הולכים עד הסוף גבינה ושוקולד לבו בעוגה אחת  טעימה. רגע תנו לדמיין את הטעם ואוו הלכתי להכין.

גודל תבנית: 26″

מרכיבים:

150 ג’ ביסקוויטים מרוסקים
100 ג’ חמאה מומסת

קרם גבינה:
600 ג’ גבינה לבנה 9%
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
כפית סוכר וניל
600 מ”ל שמנת מתוקה
200 ג’ שוקולד לבן
14 ג’ ג’לטין
4 כפות מים

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית ולהקפיא. המסת ג’לטין: לערבב מעט ג’לטין ומים להמתין 10 דקות ולהכניס למיקרו ל 30 שניות.

2. להמיס 100 מ”ל שמנת מתוקה עם שוקולד לבן לבלילה אחידה, להוסיף את הג’לטין המומס. לערבב גבינה, סוכר, סוכר וניל, שוקולד, להקציף את שארית השמנת המתוקה לקצפת יציבה ולקפל את קרם הגבינה לקצפת.

3. את הקרם שהכנו לצקת על הבסיס שממתין בסבלנות במקפיא, להקפיא לילה ולהפשיר במקרר כ 4 שעות לפני ההגשה.

הערות:
אם בכלל רוצים להכין עוגה מושחתת הרי לפעמים הולכים עד הסוף……. תקציפו שמנת לקרם יציב מי שמתקשה בהקצפה שיוסיף כף אבקת אינסטנט וניל להקצפה ולהזליף פרחים מעל.

אמרתי שהיא יפהפייה מדהימה ?

26403 צפיות 30 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת גבינה ושוקולד לבןעוגת גבינה ושוקולד לבן

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : “יצא מושלם!”

לילך : “הכנתי את העוגה לשבת – יצאה מדהים וחוסלה במהירות האור 🙂 תודה ניקי!”

קארן : “עוגה מדהימה! נראית וטעימה כמו בקונדיטוריה.”

167
תגובות

  הרשם  
עדכן
בר

היי ניקי
רציתי להכין את העוגה המהממת הזאת ליום הולדת של חברה שלי
הנסיעה לשם היא בערך 30 דקות מהבית.. העוגה תחזיק? אני יכולה איכשהו לשים את התבנית שלה בתבנית גדולה יותר ולשים קרחונים מסביב את חושבת שזה יחזיק ככה?

נעמי

היי ניקי,
רציתי לשאול כמה זמן העוגה נשארת טובה בפריזר, וכמה זמן נשארת טובה במקרר?
תודה רבה!

גלית24

היי ניקי, פעם ראשונה שהכנתי עוגה והיא פשוט יצאה מעולה! תודה על המתכון, כבר ביקשו שאכין אותה שוב 🙂

שי

היי ניקי,
אני מחפשת עוגת גבינה ושוקלד לבן עם פירות יער (בעלי מת על השילוב הזה ואני רוצה להכין לו ליום נישואים). האם המתכון הזה מתאים עם פירות יער במקום קצפת מעל? אם לא, איזה מתכון לדעתך יתאים? זו על בסיס קורנפלקס? זו עם הפירורים? או אולי אף אחת?
תודה רבה,
שי

רונית

ניקי שלום, מה שלומך?
יש לי שתי שאלות:
1. בסעיף מס’ 2 האם לערבב את הגבינה, סוכר, סוכר וניל, שוקולד לבלילה אחת יחד עם התערובת של השמנת עם השוקולד הלבן?
2. האם מזליפים את הקצפת שמעל העוגה לפני שמכניסים להקפאה ללילה או אחרי שהעוגה היתה בהקפאה?
תודה ושבוע טוב.

מאי

עוגה טעימה מאד, קלה להכנה . מאד מומלצת.

נופר

ניקי יקרה
בבקשה תספרי לי איפה משיגים תבנית כזו מרובעת
חיפשתי בכמה חנויות..

1 4 5 6 7 8 11