עוגת גבינה ושוקולד לבן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת גבינה ושוקולד לבן

עוגת גבינה ושוקולד לבן

עוגת גבינה ושוקולד לבן, יפהפייה אמיתית. אם מחפשים לעשות רושם ורוצים לקבל מחמאות והרבה אז הולכים עד הסוף גבינה ושוקולד לבו בעוגה אחת  טעימה. רגע תנו לדמיין את הטעם ואוו הלכתי להכין.

גודל תבנית: 26″

מרכיבים:

150 ג’ ביסקוויטים מרוסקים
100 ג’ חמאה מומסת

קרם גבינה:
600 ג’ גבינה לבנה 9%
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
כפית סוכר וניל
600 מ”ל שמנת מתוקה
200 ג’ שוקולד לבן
14 ג’ ג’לטין
4 כפות מים

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית ולהקפיא. המסת ג’לטין: לערבב מעט ג’לטין ומים להמתין 10 דקות ולהכניס למיקרו ל 30 שניות.

2. להמיס 100 מ”ל שמנת מתוקה עם שוקולד לבן לבלילה אחידה, להוסיף את הג’לטין המומס. לערבב גבינה, סוכר, סוכר וניל, שוקולד, להקציף את שארית השמנת המתוקה לקצפת יציבה ולקפל את קרם הגבינה לקצפת.

3. את הקרם שהכנו לצקת על הבסיס שממתין בסבלנות במקפיא, להקפיא לילה ולהפשיר במקרר כ 4 שעות לפני ההגשה.

הערות:
אם בכלל רוצים להכין עוגה מושחתת הרי לפעמים הולכים עד הסוף……. תקציפו שמנת לקרם יציב מי שמתקשה בהקצפה שיוסיף כף אבקת אינסטנט וניל להקצפה ולהזליף פרחים מעל.

אמרתי שהיא יפהפייה מדהימה ?

26484 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת גבינה ושוקולד לבןעוגת גבינה ושוקולד לבן

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : “יצא מושלם!”

לילך : “הכנתי את העוגה לשבת – יצאה מדהים וחוסלה במהירות האור 🙂 תודה ניקי!”

קארן : “עוגה מדהימה! נראית וטעימה כמו בקונדיטוריה.”

167
תגובות

  הרשם  
עדכן
רינת

מה אפשר להוסיף במקום ג’לטין?

אודליה

היי ניקי, טוב העוגה יצאה נהדרת, טעימה ביותר וקצרה מחמאות. בכלל לא ידעתי להכין עוגות ומאז שמצאתי אותך כבר הכנתי 4 עוגות ואחת אחת יצאו פצצה. אני אפילו לא טורחת לחפש במקומות אחרים, רק יושבת כל היום על האתר שלך כמו מכורה, מסתכלת על המתכונים ולא יודעת מה לבחור

אודליה

היי ניקי,
העוגה במקפיא. מחר ארצה לכתוב עליה.
1. עם מה את ממליצה, אולי שוקולד מריר/חלב/מייפל? ואיך עושים את זה- להמיס השוקולד במיקרו, לשים בשקית זילוף ולכתוב?
2. אחרי שכותבת להכניס שוב למקפיא כדי שהכיתוב ייתיצב או מספיק למקרר?
בינתיים ליקקתי בלי סוף את הקערה…….(:
תודה, אודליה

שיר

היי ניקי, קודם כל אני חייבת לציין שכבר הכנתי מספר מתכונים שלך והכל יצא ממש פצצה!
פעם ראשונה שאני עובדת עם ג’לטין ונהיו לי גושים קטנים בבלילה… מה עשיתי לא נכון? להכניס ככה לפריזר? איך זה הולך להשפיע על העוגה? אני אמורה גם לשנע אותה חצי שעה מחר..

טול

הי ניקי,
רק רציתי לומר (שכרגיל…) יצא מעולה!
העוגה גרפה מחמאות 🙂

אפרת

ניקי,
אני עומדת להכין את המתכון בשעה הקרובה.
רציתי לשאול: מטעמי כשרות (מהודרת) אני לא משתמשת בג’לטין.
האם זה לא רעיון טוב בכלל להכין את העוגה הזו ללא ג’לטין?
אפרת

אביטל

היי ניקי,
הכנתי בטעות את הבסיס מביסקוויטים בטעם שוקו. זה יעשה את העוגה מתוקה מדי? ממש חשוב לי הרושם…

1 5 6 7 8 9 11