עוגת גבינה ושוקולד לבן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת גבינה ושוקולד לבן

עוגת גבינה ושוקולד לבן

עוגת גבינה ושוקולד לבן, יפהפייה אמיתית. אם מחפשים לעשות רושם ורוצים לקבל מחמאות והרבה אז הולכים עד הסוף גבינה ושוקולד לבו בעוגה אחת  טעימה. רגע תנו לדמיין את הטעם ואוו הלכתי להכין.

גודל תבנית: 26″

מרכיבים:

150 ג’ ביסקוויטים מרוסקים
100 ג’ חמאה מומסת

קרם גבינה:
600 ג’ גבינה לבנה 9%
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
כפית סוכר וניל
600 מ”ל שמנת מתוקה
200 ג’ שוקולד לבן
14 ג’ ג’לטין
4 כפות מים

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית ולהקפיא. המסת ג’לטין: לערבב מעט ג’לטין ומים להמתין 10 דקות ולהכניס למיקרו ל 30 שניות.

2. להמיס 100 מ”ל שמנת מתוקה עם שוקולד לבן לבלילה אחידה, להוסיף את הג’לטין המומס. לערבב גבינה, סוכר, סוכר וניל, שוקולד, להקציף את שארית השמנת המתוקה לקצפת יציבה ולקפל את קרם הגבינה לקצפת.

3. את הקרם שהכנו לצקת על הבסיס שממתין בסבלנות במקפיא, להקפיא לילה ולהפשיר במקרר כ 4 שעות לפני ההגשה.

הערות:
אם בכלל רוצים להכין עוגה מושחתת הרי לפעמים הולכים עד הסוף……. תקציפו שמנת לקרם יציב מי שמתקשה בהקצפה שיוסיף כף אבקת אינסטנט וניל להקצפה ולהזליף פרחים מעל.

אמרתי שהיא יפהפייה מדהימה ?

28340 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת גבינה ושוקולד לבןעוגת גבינה ושוקולד לבן

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : “יצא מושלם!”

לילך : “הכנתי את העוגה לשבת – יצאה מדהים וחוסלה במהירות האור 🙂 תודה ניקי!”

קארן : “עוגה מדהימה! נראית וטעימה כמו בקונדיטוריה.”

169
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיליה

היי ניקי, האם ניתן להכין את העוגה ביום שבת ולהקפיא עד לאירוע ביום שלישי?
ודרך אגב כמעט כל שבוע מנסה מתכון חדש מהאתר שלך ונהנית כל פעם מחדש 🙂

מגי

היי ניקי, אני רוצה להכין את העוגה למסיבה שבה העוגות על הבופט וכל אחד לוקח לעצמו. השאלה אם העוגה תתאים, או שהיא עלולה להתנמס עד שיגישו?
תודה

טלי

היי ניקי,
מה הכמות הנדרשת להקצפת השמנת עבור הזילוף?
אני רוצה לעשות זילוף בצורת צמה ולא רוצה שיישאר אלא שיספיק בדיוק.

תמר

היי ניקי,
איך מחלצים את העוגה הזאת מהתבנית כשהיא מוכנה?

קרן

מה זה 600 גר’ שמנת מתוקה, הכוונה למ”ל?

שירן

היי , לא הבנתי כל כך להמיס 100 מ”ל שמנת מתוקה עם 100 גרם שוקולד ובנפרד סוכר וניל סוכר גבינה ו100 גרם שוקולד מומס ?

אתי

לא כדאי להשתמש במקל ווניל?