עוגת גבינה ושוקולד לבן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת גבינה ושוקולד לבן

עוגת גבינה ושוקולד לבן

עוגת גבינה ושוקולד לבן, יפהפייה אמיתית. אם מחפשים לעשות רושם ורוצים לקבל מחמאות והרבה אז הולכים עד הסוף גבינה ושוקולד לבו בעוגה אחת  טעימה. רגע תנו לדמיין את הטעם ואוו הלכתי להכין.

גודל תבנית: 26″

מרכיבים:

150 ג’ ביסקוויטים מרוסקים
100 ג’ חמאה מומסת

קרם גבינה:
600 ג’ גבינה לבנה 9%
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
כפית סוכר וניל
600 מ”ל שמנת מתוקה
200 ג’ שוקולד לבן
14 ג’ ג’לטין
4 כפות מים

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית ולהקפיא. המסת ג’לטין: לערבב מעט ג’לטין ומים להמתין 10 דקות ולהכניס למיקרו ל 30 שניות.

2. להמיס 100 מ”ל שמנת מתוקה עם שוקולד לבן לבלילה אחידה, להוסיף את הג’לטין המומס. לערבב גבינה, סוכר, סוכר וניל, שוקולד, להקציף את שארית השמנת המתוקה לקצפת יציבה ולקפל את קרם הגבינה לקצפת.

3. את הקרם שהכנו לצקת על הבסיס שממתין בסבלנות במקפיא, להקפיא לילה ולהפשיר במקרר כ 4 שעות לפני ההגשה.

הערות:
אם בכלל רוצים להכין עוגה מושחתת הרי לפעמים הולכים עד הסוף……. תקציפו שמנת לקרם יציב מי שמתקשה בהקצפה שיוסיף כף אבקת אינסטנט וניל להקצפה ולהזליף פרחים מעל.

אמרתי שהיא יפהפייה מדהימה ?

21260 צפיות 37 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת גבינה ושוקולד לבןעוגת גבינה ושוקולד לבן

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : “יצא מושלם!”

לילך : “הכנתי את העוגה לשבת – יצאה מדהים וחוסלה במהירות האור 🙂 תודה ניקי!”

קארן : “עוגה מדהימה! נראית וטעימה כמו בקונדיטוריה.”

162
תגובות

  הרשם  
עדכן
chen

היי ניקי, מה עושים במקרה ואין לי מיקרו לחמם בו ג׳לטין?

תהילה

הי ניקי אם אני רוצה להוסיף לזה לוטוס ניראה לך זה ילך עם המתכון הזה? חשבתי להוריד מהשוקולד הלבן ל 150 גרם ולהוסיף מלמעלה גנאש לוטוס (שזה בתאכלס לוטוס מומס פשוט) ?
אשמח לעצה מימך. אין על המתכונים שלך .. את מדהימה!

אודל

היי ניקי
יש אפשרות לעשים גבינת 5% במקום 9%?? תודה

טלי

נראה פשוט מהמם! רוצה לנסות לשבועות. האם יתאים לה גם לשים קונפיטורה תות/פירות יער מלמעלה, במקום תוספת הקצפת?

שרית

היי ניקי

אחלה מתכון שבעולם

אני צריכה את העוגה לשבת הבאה
כמה זמן היא יכולה להיות במקפיא במידה ואני לא יכולה להכין סמוך?

תודה לך

שרית

ליאת דבורה

היי ניקי,
יש לך מתכונים מוצלחים מאוד וניסיתי כל מיני סוגים של מתכונים.
לא ממש הבנתי את שלב 2 .
אני ממיסה חלק מהשוקולד עם שמנת ומתי אני מוסיפה אותו ?
האם לתערובת עם הגבינות או מעל בסוף העוגה.

חגית

הי ניקי היקרה! אני רוצה להכין את העוגה הנהדרת הזו אך ללא גלטין, האם יהיה אפשר להקציף שמנת עם פודינג ובכך להמנע משימוש בגלטין?