יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

חגים חלות ולחמניות יום העצמאות ל"ג בעומר מאפים סדנאות

פיתות על הטאבון

24 אפריל 2017
(Visited 78,064 times, 39 visits today)
פיתות על הטאבון

פיתות על הטאבון

איזה טעים! והכי יפה זה מהיר מאוד להכנה (חוץ מההתפחה של הבצק) זה פשוט נחטף כולנו מאוד נהננו לאכול את הפיתות האלה.

15 יחידות

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
שליש שקית שמרים טריים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
160 מ”ל מים פושרים (2/3 כוס)

אולי תאהב גם את...♥

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • אוזני המן פרווה במילוי שוקולד

    איזה כיף פורים מגיע ואפשר להתחיל לחשוב על אוזני המן, הבצק המתקתק עם מילוי שוקולדי טעים כל ביס נהדר והכי כיף שהילדים אוכלים.
    אפשר למלא בכל מלית שאוהבים מפרג ועד אגוזים, מאוד נוח לעבודה ואפשר לאמץ אותו להכנת עוגיות פשוטות ואפילו לא צריכים את המילוי.
    בגלל המצב הלא רגיל שכולנו נמצאים שרובנו נמצאים בבתים ופחות מסתובבים בחוץ צריך למצוא דרך להעסיק את הילדים שעדיין נמצאים בבית ולא חזרו לבית הספר.
    לכן בחרתי בבצק הזה, בצק נוח לעבודה עם הילדים ויוצאות אוזני המן נהדרות ועל הדרך מעסיקים את הילדים לפחות שעה. כבר אמרתי שהוא פרווה ?
    לפני שאתם מתחילים להכין קבלו סרטון.

    30 אוזני המן

  • חלת שבת מ 4 רצועות רכה ומדהימה

    אני מאוהבת בבצקי שמרים והכי הכי אני אוהבת להכין חלות שבת.
    איזה חלות נהדרת ורכות (ועוד איזה רכות) זהובות, משגעות.
    תדמיינו חלה קלועה יפהפייה במרכז שולחן השבת ולא קלועה משלוש רצועות אלא מארבע רצועות.
    נשמע מסובך ? בכלל לא, אחרי שתתחילו להכין ותגלו כמה שזה פשוט לא תפסיקו להכין, אני מכורה לחלות האלה.
    יוצאות חלות קלועות משגעות בדיוק כמו במאפייה עם מרקם רך נהדר. שתבינו אני כל כך אוהבת להכין את החלות האלה שאני מכינה אותן באופן יום יומי ולא רק בסופי שבוע.
    החלות האלה מתאימות לטוסטים והילדים חוגגים עליהן כל ערב.
    חשוב לומר, תראו את הסרטון לפני שאתם מתחילים להכין, הסברתי ממש צעד אחרי צעד שיהיה הכי ברור איך לקלוע חלה מארבע חלקים.
    השתדלתי להסביר גם במתכון אבל בסרטון זה הכי ברור.

    2 חלות / 3 חלות בינוניות

  • איך לאכול סופגניות בלי לעלות במשקל

    חג האור, הניסים והשמן בפתח והסנוניות הראשונות שמצביעות על כך כבר כחודש לפני החנוכה, הן הסופגניות. הסופגניות  העגלגלות, המצופות, המשמינות, גורמות לכולנו להחסיר פעימה ומייד להתחיל ללקק שפתיים בתיאבון. מומחי הבריאות לעומת זאת ידעו בעיקר להזכיר לנו למה כדאי להתרחק- רק קמח לבן! וסוכר לבן! ריבה תעשייתית או קרמים שמנים! וכל זה נכנס לשמן עמוק, רותח ומשמין !

הכנות:

1. לעבד את כל המצרכים לבצק רך וחלק. להתפיח כחצי שעה מכוסה.

2. לרדד את הבצק לעלה גדול, לקרוץ עיגולים בקוטר… כל עיגול לרדד דק, הוא קצת משנה את צורתו.

3. לחמם מחבת כמו שהיא בלי שמן, כשהיא חמה מאוד להניח את הבצק המרודד דק, לקלות עד שהצד התחתון מזהיב – משחים ואז להפוך ולקבל נקודות צבע.

4. זה קורה מאוד מהר לא לעזוב את המחבת. הילדים מאוד אוהבים, הפיתה גמישה וטעימה מאוד. זה אחלה פתרון כשאין לחם, זמן ההכנה די מהיר.

פיתות על הטאבוןפיתות על הטאבוןפיתות על הטאבוןפיתות על הטאבון

פיתות על הטאבוןפיתות על הטאבוןפיתות על הטאבוןפיתות על הטאבון

גולשים מכינים וממליצים:

רייצל : “מעולה מעולה מעולה !!!!”

איילת : “הכנתי אתמול לארוחת ערב, פשוט מעולה!!!
תודה רבה :)”

רחל : “הכנתי את הפיתות מקמח מלא ויצא מושלם!
מומלץ ביותר!!!”

שבי : “יצא פשוט מדהים בדיוק נגמר לי הלחם
במקום לרוץ לקנות הכנתי את הפיתות, אני והקטן מתענגים(מקווה שישאר לבעלי משהו..)
תודהההה!!”

רות : “וואי יצא אליפות!! החברה ממש נהנו להכין איתי את הפיתות ולזלול אותן עד תום! תודה”

מירי : “הפיתות יצאו מהממותתת
תודה רבה על מתכונים קלים וטעימים במיוחד:)”

תמי : “וואו! אין לי מילים!
יותר קל מלקנות!
ועל הטעם- אין מה לדבר!”

קרן : “ניקי יקרה, אני חייבת להגיד לך המתכון הזה הצלחה ענקית! אני גרה בחו”ל, אין כאן פיתות נורמליות וזה פשוט כיף גדול שיש טעם של הארץ בבית. הכנתי כבר כמה פעמים וזה נטרף! תודה, את נהדרת ♥️”

הרשם
עדכן
157 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אפשר המרת כמויות לקילו קמח??

היי ניקי. לעבד את כל המצרכים זה אומר במיקסר או בלישה ידנית? מה עדיף?

היי ניקי, אפשר להתפיח יותר מחצי שעה? אנחנו נפגשים היום בחמש ואני מעדיפה להיערך מראש. תודה רבה!!!

היי ניקי,
הכפלתי את הכמויות פי 3 ויצא קצת קשה מה לעשות?

שלום ניקי,
יש לי בעייה עם המתכון…
הילדים חיסלו ולא השאירו לי אפילו חתיכה לטעום!!!
תודה רבה 🙂

היי ניקי,
הבצק פשוט מעולה .
אם נשאר לי מה אפשר להכין מלבד פיתות.
תודה על המתכונים המושלמים.

ניקי שלום עם לא תופח הבצק מה עושים