פיתות על הטאבון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פיתות על הטאבון

פיתות על הטאבון

איזה טעים! והכי יפה זה מהיר מאוד להכנה (חוץ מההתפחה של הבצק) זה פשוט נחטף כולנו מאוד נהננו לאכול את הפיתות האלה.

15 יחידות

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
שליש שקית שמרים טריים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
160 מ”ל מים פושרים (2/3 כוס)

הכנות:

1. לעבד את כל המצרכים לבצק רך וחלק. להתפיח כחצי שעה מכוסה.

2. לרדד את הבצק לעלה גדול, לקרוץ עיגולים בקוטר… כל עיגול לרדד דק, הוא קצת משנה את צורתו.

3. לחמם מחבת כמו שהיא בלי שמן, כשהיא חמה מאוד להניח את הבצק המרודד דק, לקלות עד שהצד התחתון מזהיב – משחים ואז להפוך ולקבל נקודות צבע.

4. זה קורה מאוד מהר לא לעזוב את המחבת. הילדים מאוד אוהבים, הפיתה גמישה וטעימה מאוד. זה אחלה פתרון כשאין לחם, זמן ההכנה די מהיר.

34555 צפיות 203 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פיתות על הטאבוןפיתות על הטאבוןפיתות על הטאבוןפיתות על הטאבון

פיתות על הטאבוןפיתות על הטאבוןפיתות על הטאבוןפיתות על הטאבון

גולשים מכינים וממליצים:

רייצל : “מעולה מעולה מעולה !!!!”

איילת : “הכנתי אתמול לארוחת ערב, פשוט מעולה!!!
תודה רבה :)”

רחל : “הכנתי את הפיתות מקמח מלא ויצא מושלם!
מומלץ ביותר!!!”

שבי : “יצא פשוט מדהים בדיוק נגמר לי הלחם
במקום לרוץ לקנות הכנתי את הפיתות, אני והקטן מתענגים(מקווה שישאר לבעלי משהו..)
תודהההה!!”

רות : “וואי יצא אליפות!! החברה ממש נהנו להכין איתי את הפיתות ולזלול אותן עד תום! תודה”

מירי : “הפיתות יצאו מהממותתת
תודה רבה על מתכונים קלים וטעימים במיוחד:)”

תמי : “וואו! אין לי מילים!
יותר קל מלקנות!
ועל הטעם- אין מה לדבר!”

קרן : “ניקי יקרה, אני חייבת להגיד לך המתכון הזה הצלחה ענקית! אני גרה בחו”ל, אין כאן פיתות נורמליות וזה פשוט כיף גדול שיש טעם של הארץ בבית. הכנתי כבר כמה פעמים וזה נטרף! תודה, את נהדרת ♥️”

75
תגובות

  הרשם  
עדכן
פנינה

הי ניקי
אם מכינה מקילו קמח… כמה שמרים יבשים?
והאם הכל מוכפל?
תודה מראש

דניאלה

מדהים! מושלם!!!

ציקי

חייבים לבצק מיקסר או שאפשר ללוש ביד?
תודה

ורדה

ניקי את אלופה!
אפשר להחליף את זה בקמח שמרים? ואז מה הכמויות?

רעות

היי ניקי,
אני צריכה להכין בצק לפעילות בבית הספר של הילדה.
אפשר להכין את הבצק לילה לפני ולשמור במקרר?
אם כן, להתפיח לפני שאני מכניסה למקרר?
וכמה זמן סביר שהבצק יהיה ללא קירור כשיוצא מהמקרר?
עדיף לשמור בצידנית קירור עם קרחונים?
תודה וסליחה על רצף השאלות…

נורית

ניקי יקרה זה בדיוק מה שחיפשתי. נגמר הלחם..
שוב, תודה על המון מתכונים נהדרים ושאלה: ניתן להשאיר חלק מהבצק למחר בבוקר במקרר או את הפיצות המוכנות?
תודה לך ניקי

נטע

תודה על כל המתכונים המופלאים. אני רוצה להכין כמות ל70 ילדים משמע אני צריכה להכין מראש את הבצק,איך הכי נכון לשמור על הבצק? ,בכל זאת זה ייקח כמה שעות מהרגע שאצא מהבית ועד שנתחיל בפעילות.

1 3 4 5