עוגיות שוקולד צ’יפס לפסח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

לא להאמין העוגיות שאני הכי אוהבת אפשר גם בפסח, פיצוץ של מתכון!
הכי כיף בעוגיות האלה שאף אחד לא מרגיש שהן עוגיות של פסח הן יוצאות שוקולדיות ומלאות שוקולד צ’יפס בדיוק כמו שהילדים אוהבים. אם כבר להנות ממתוק בפסח זה עם העוגיות האלה. ממכרות קלות וטעימות ביותר.
היפות האלה עומדות לככב בהרבה בתים בארץ ובעולם בפסח 🙂

50 עוגיות

מרכיבים:

100 ג’ חמאה
230 ג’ סוכר (כוס + כף גדושה)
כף גדושה אבקת שוקולית
2 כפות שטוחות אבקת קקאו
ביצה
חצי כפית א. סודה לשתייה
30 ג’ קמת תפוחי אדמה (רבע כוס)
120 ג’ קמח מצה (קצת יותר משלושת רבעי כוס)
חצי כפית א. אפייה
3/4 כוס שוקולד צ’יפס

הכנות:

  1. להוציא את החמאה 15 דקות קודם מהמקרר, לשים במיקסר להוסיף את הסוכר ולהקציף כשתי דקות במהירות גבוהה,להוסיף את הביצה להקציף כדקה ולהוסיף את הסודה לשתייה.

2. להוסיף את השוקולית, קקאו והקמחים לערבב לעיסה אחידה ולהוסיף את השוקולד צ’יפס, להשאיר רבע כוס בצד.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. להכין כדורים בגודל 13 ג’ לסדר בתבנית עם נייר אפייה להשאיר רווחים.

5. להכניס לתנור ולאפות 8 דקות, העוגיות מתנפחות ויש קצת סדקים, בהמשך העוגיות מאבדות את הנפח שלהן.

*6. אני מוסיפה עוד משהו זה לא חובה, ברגע שהעוגיות יוצאות מהתנור לנעוץ בכל עוגייה 2 – 3 – 4 שוקולד צ’יפס, לעשות את זה מהר אחר כך אי אפשר.

Passover Chocolate Chip Cookies

כדאי לדעת ש…
אלו הקמחים שהשתמשתי אין לי מושג איך זה יהיה עם קמחים אחרים, להכנה רגילה 180 ג’ קמח ובלי א. אפייה.
ברגע שהבצק מוכן מיד להכין עוגיות הוא מתייבש בהמשך.
העוגיות נשמרות כ 3 – 4 ימים בקופסא סגורה, אפשר להכין בלי השוקולד צ’יפס, לפרווה מחמאה או מרגרינה.

17895 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות שוקולד צ'יפס לפסחעוגיות שוקולד צ'יפס לפסחעוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

עוגיות שוקולד צ'יפס לפסחעוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

גולשים מכינים וממליצים:

רונית : “מתכון מנצח, תודה!”

74
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליאת

הי, האם אפשר להחליף את קמח תפוחי האדמה עם קורנפלור?

אלי

היי ניקי.
האם אפשר להשתמש במקצף ידני?
אפשרי להשתמש בטוסטר אובן? וישלך מתכון לעוגיות גבוהות יותר? תודה רבה רבה

נטלי

היי תודה על מתכונים נפלאים לפסח! אם אין לי מיקסר אפשר ידנית ?

ליבי

אם אין לי מיקסר עדיין אפשר להכין את העוגיות?

לינור

שלום ניקי,
רוצה לנסות את העוגיות. אפשר להחליף את הקמח בקמח תופח לפסח ולוותר על אבקת אפיה?
תודה

אמאלה

שלום ניקי, תודה על מכונים מצויינים! אני מבשלת קבוע מתכונים שלך ונהנית!!
יש מחסור אצלנו בביצים….. חוששת שעד פסח לא יהיו.. אפשר לעשות את העוגיות / עוגות של פסח ללא ביצים? או עם משהו אחר במקום? תודה רבה!

טליה

היי ניקי,
חייבת לעדכן, את העוגיות האלה הכנתי בפסח של השנה שעברה והן היו מוצלחות מאוד!
החלטתי לעשות אותן עם קמח רגיל, וזה כבר שבת שלישית ברצף שאני מכינה אותן!
כמובן שעם חמאה הן ממש טעימות (במקרר) אבל גם בגרסת הפרווה זה טעים מאוד:
במקום חמאה- רבע כוס שמן
במקום הקמחים החלופיים- כוס קמח רגיל
חבילת שוקולד מריר קצוצה (מוסיף מלא!)
תודה רבה על המתכון 🙂