יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות לפסח עוגות מוס

עוגת קרמבו לפסח

26 מרץ 2023
(Visited 37,317 times, 1 visits today)

עוגת קרמבו לפסח

יש מתכונים שברגע שמכינים זאת אהבה ממבט ראשון אז התאהבתי בעוגה הזאת לא מסובכת אפשר להכין אותה בשלבים היא יוצאת יפהפייה ויש מצב שלא תפסיקו להכין אותה כל השנה מילה שלי.
אם אתם רוצים להפגיז עם עוגה אחת בפסח תכינו את העוגה הזאת היא מדהימה! אני מכינה את העוגה הזאת כל השנה והיא כל כך טעימה שהחלטתי להתאים אותה לפסח ואפילו שידרגתי אותה והוספתי עוד אחד מהטעמים שאני אוהבת.
בשביל הסדר הטוב טעמים מעולים יש, מראה נהדר יש, קלות הכנה ברור את העוגות שלי תמיד קל להכין, הכנה מראש תסמנו וי אין בעיה להכין מראש. עוגת קרמבו מושלמת לליל הסדר תתכוננו לקבל הרבה מחמאות.
יש סרטון שרואים בדיוק איך אני מכינה את העוגה מומלץ לראות.

תבנית 24

מרכיבים:

2 ביצים
150 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס)
80 מ"ל שמן (שליש כוס)
80 מ"ל שמנת מתוקה (שליש כוס)
3 כפות גדושות אבקת שוקולית
שליש כוס קמח מצה לעוגות
2 כפות קמח תפוחי אדמה

שכבת המוס :
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
80 ג' אבקת אינסטנט וניל (4 כפות)
120 מ"ל חלב (חצי כוס)
2 כפות סוכר (לא חובה)

קרם שוקולד (גנאש) :
100 ג' שוקולד מריר
125 מ"ל שמנת מתוקה 38%
כף דבש

קצפת קפה:
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
כף אבקת אינסטנט וניל
חצי כף א. קפה
כף מלאה סוכר

100 ג' שוקולד חלב – לבן מגורד

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. אין צורך במיקסר, לטרוף ביצים וסוכר בעזרת מטרפה כמה שניות להוסיף את השמנת, שמן, א. שוקולית לטרוף לבלילה אחידה ולסיים עם הקמחים. לשמן תבנית או לשים נייר אפייה להעביר את הבלילה ולאפות כ 20 – 25 דקות רצוי לבדוק עם קיסם ולצנן.
אפשר להכין יום מראש.

3. בעזרת הבלון להקציף במהירות נמוכה – בינונית שמנת, אינסטנט, חלב וסוכר לקרם יציב ולשטח באופן שווה על הבסיס המוכן, להכניס להקפאה לפחות לכמה שעות. אם רוצים זה לא חובה אפשר לשים שקף בהיקף התבנית לפני ששמים את הקרם.

4. הכנת הגנאש:
להמיס במיקרו את השמנת והשוקולד לקרם אחיד ונוזלי ולהוסיף את הדבש, לצקת את הקרם על העוגה להקפיא לשעה או לקרר כשעתיים.

5. הכנת קצפת קפה:
להקציף את המצרכים לקצפת יציבה להעביר לשקית זילוף ולהזליף ערימות בהיקף של העוגה, לגרד את השוקולד עם קולפן ולפזר במרכז העוגה.

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין שבוע קודם ולשמור בהקפאה, אם רוצים בסיס כהה יותר אפשר להוסיף כף קקאו.
פרווה: להחליף את השמנת המתוקה בריץ, במקום החלב חלב סויה או ריץ באותה כמות.  אפשר להכין את העוגה ללא הקרם שוקולד. אפשר לוותר על הסוכר במוס. לסופרים יש כאן פחות מ 4 קופסאות שמנת מתוקה.
להכנה כל השנה תחליפו את הקמחים בכוס קמח.

עוגת קרמבו לפסח עוגת קרמבו לפסח

הרשם
עדכן
67 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן