עוגת סברינה לפסח קלה להכנה
בא לכם לעשות רושם ? קבלו מתכון שגורף מחמאות על ימין ועל שמאל אף אחד לא מאמין שהוא כשר לפסח, מרקם מעולה עוגה לפסח שיוצאת נדיר, כמות המחמאות שאני קיבלתי עליה זה לא יאמן.
הסברינה הזאת נהדרת בכל אירוע היא נחטפת, יצא לי להכין אותה מספר פעמים לאירועים וזאת העוגה הראשונה שהתחסלה פגז של עוגה לפסח, לא מאמינים שהיא עד כדי כך טובה ? תכינו ותראו.
12 סברינות קטנות
מרכיבים:
2 ביצים גדולות L
150 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס)
120 מ"ל שמנת מתוקה (חצי כוס)
60 מ"ל שמן (רבע כוס)
שליש כוס קמח תופח לפסח
שליש כוס קמח מצה
כפית וחצי א אפייה
סירופ:
80 ג' סוכר (4 כפות)
120 מ"ל מים (חצי כוס)
קצפת:
250 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא)
20 ג' אינסטנט וניל (כף)
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות ולשמן את השקעים.
2. להרתיח את מצרכי הסירופ מספר דקות ולהוריד מהאש.
3. להקציף ביצים וסוכר כ 20 שניות להנמיך מהירות ולהוסיף את שאר המצרכים להקציף במהירות נמוכה לתערובת אחידה.
4. למלא את השקעים עד 3/4 גובה מעט יותר לאפות כ 20 – 25 דקות, לשים 2 כפות מהסירופ על כל סברינה.
5. להקציף שמנת ואינסטנט וניל לקצפת יציבה למרוח / להזליף על כל סברינה ולקשט עם תותים.
גולשים מכינים וממליצים:
חן : "היי ניקי. הכנתי את הסברינה לערב פסח. יצא טעים בטירוף. הן נחטפו! תודה על המתכונים. אני תמיד נעזרת בך "