מיני סברינה לפסח
להתאהב בסברינה ממבט ראשון, היא כל כך יפה ומושכת את העין, קשה לעמוד בפניה כשרה לפסח ואפילו לא מרגישים. הכנתי אותה לאירוח והיא נחטפה במהירות.
12 סברינות קטנות
מרכיבים:
2 ביצים גדולות
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמנת מתוקה
1/4 כוס שמן
שליש כוס קמח תופח לפסח
שליש כוס קמח מצה
כפית וחצי א אפייה
סירופ:
חצי כוס סוכר
חצי כוס מים
שמנת מתוקה
כף אינסטנט
הכנות:
1. להקציף ביצים וסוכר כ 20 שניות ולהוסיף את שאר המצרכים.
2. למלא את השקעים עד 3/4 גובה ולאפות כ 15 – 20 דקות.
3. לבשל מים וסוכר כמה דקות תוך כדי עירבוב. ולצקת כף סירופ על כל הסברינה, לצנן.
4. להקציף את השמנת והאינסטנט להזליף לקשט עם תותים ועלה של נענע.
גולשים מכינים וממליצים:
חן : "היי ניקי. הכנתי את הסברינה לערב פסח. יצא טעים בטירוף. הן נחטפו! תודה על המתכונים. אני תמיד נעזרת בך "