מיני סברינה לפסח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מיני סברינה עם קצפת

מיני סברינה לפסח

להתאהב בסברינה ממבט ראשון, היא כל כך יפה ומושכת את העין, קשה לעמוד בפניה כשרה לפסח ואפילו לא מרגישים. הכנתי אותה לאירוח והיא נחטפה במהירות.

12 סברינות קטנות

מרכיבים:

2 ביצים גדולות
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמנת מתוקה
1/4 כוס שמן
שליש כוס קמח תופח לפסח
שליש כוס קמח מצה
כפית וחצי א אפייה

סירופ:
חצי כוס סוכר
חצי כוס מים

שמנת מתוקה
כף אינסטנט

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר כ 20 שניות ולהוסיף את שאר המצרכים.

2. למלא את השקעים עד 3/4 גובה ולאפות כ 15 – 20 דקות.

3. לבשל מים וסוכר כמה דקות תוך כדי עירבוב. ולצקת כף סירופ על כל הסברינה, לצנן.

4. להקציף את השמנת והאינסטנט להזליף לקשט עם תותים ועלה של נענע.

13714 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מיני סברינה עם קצפת

מיני סברינה עם קצפת

מיני סברינה עם קצפתמיני סברינה עם קצפת

גולשים מכינים וממליצים:

חן : “היי ניקי. הכנתי את הסברינה לערב פסח. יצא טעים בטירוף. הן נחטפו! תודה על המתכונים. אני תמיד נעזרת בך “

53
תגובות

  הרשם  
עדכן
דיאנה

היי ניקי מה הכוונה קמח תופח של פסח ממה זה עשוי?

מיטל והבה

היי!
אשמח לדעת באיזה תבנית הכי כדאי להשתמש? פעם ראשונה שמכינה לחג ובא לי שיצא טעים ומרשים.

ליאת

היי ניקי.
קודם כול, אין עלייך!
את מצילה אותי כל שבת, כל חג, כל אירוח ואירוע.
שאלונת, אני לא משתמשת בקמח תופח לפסח. האם אפשר להחליף אותו?
תודה

רונה

חג שמח.
אם אני רוצה להכין פרווה, במה להחליף את השמנת? ריץ’, מים, תפוזים? (במקום קצפת, ריץ’, ברור)
תודה

תמר

אם אין לי קמח מצה מה אני יכולה לשים במקום? ואם אני משתמשת בקמח כזה כמה אני שמה?

תאיר

הי, האם מתאים להכנה במולטי קייק?
ולגבי הקפאה- אם אני מכינה היום לשים את הקצפת ופשוט להוציא בחמישי? תודה!

רבקה

הי ניקי , תודה רבה על כל המתכונים הנפלאים שלך!
אני מתכוננת לבר מצווה ורציתי לדעת האם ניתן להכין את זה מראש ולהקפיא? (כמובן בלי התות..)