מיני סברינה לפסח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מיני סברינה עם קצפת

מיני סברינה לפסח

להתאהב בסברינה ממבט ראשון, היא כל כך יפה ומושכת את העין, קשה לעמוד בפניה כשרה לפסח ואפילו לא מרגישים. הכנתי אותה לאירוח והיא נחטפה במהירות.

12 סברינות קטנות

מרכיבים:

2 ביצים גדולות
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמנת מתוקה
1/4 כוס שמן
שליש כוס קמח תופח לפסח
שליש כוס קמח מצה
כפית וחצי א אפייה

סירופ:
חצי כוס סוכר
חצי כוס מים

שמנת מתוקה
כף אינסטנט

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר כ 20 שניות ולהוסיף את שאר המצרכים.

2. למלא את השקעים עד 3/4 גובה ולאפות כ 15 – 20 דקות.

3. לבשל מים וסוכר כמה דקות תוך כדי עירבוב. ולצקת כף סירופ על כל הסברינה, לצנן.

4. להקציף את השמנת והאינסטנט להזליף לקשט עם תותים ועלה של נענע.

13712 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מיני סברינה עם קצפת

מיני סברינה עם קצפת

מיני סברינה עם קצפתמיני סברינה עם קצפת

גולשים מכינים וממליצים:

חן : “היי ניקי. הכנתי את הסברינה לערב פסח. יצא טעים בטירוף. הן נחטפו! תודה על המתכונים. אני תמיד נעזרת בך “

53
תגובות

  הרשם  
עדכן
איילת

היי ניקי
הכנתי בתבנית סיליקון ושימנתי את השקעים. ולא הצלחתי להוציא את הבריכות שלמות…
יש לך מושג למה?

אדוה

הי ניקי, כמה זמן מראש ניתן להכין ולשמור במקרר ? ( לא בהקפאה ).
תודה מראש!

איילת

היי ניקי
מכינה יומיים לפני החג.
אוסיף את השמנת בבוקר החג.
האם לשמור במקרר או בחוץ?
תודה

עירית

לילה טוב, אם אני רוצה להכין לפני החג ולהגיש בערב החג, להכין הכל, כולל הסירופ והקצפת ואז להקפיא או שעדיף לאפות עכשיו ואת הסירופ והקצפת להוסיף ביום החג עצמו?

מורן

ניקי האלופה. הכנתי היום. במולטיקייק. המרתי בכוס וחצי קמח רגיל. הכפלתי מראש כמויות. הוספתי מעל דובדבני אמרנה/ תותים יצא מדהים.. אשמח שתשלחי לי במייל קישור כיצד אני מוסיפה תמונות.. תודה.. מורן

נורית

הי, תודה על כל המתכונים, ילדיי צוחקים שזה האוכל שלך ולא של אמא….
בכל מקרה, האם במקום קמח תופח אפשר להכפיל כמויות של קמח מצה ואבקת אפיה?

הדסה

רוצה להחמיא לך מאוד על המתכונים השווים מאוד נהנית מהאתר וההסברים אפילו שאני מנויה לעיתון שווה עים מתכונים . מאוד נהנית ונעזרת באתר תודה