סופגניות אשל ב 5 דקות הכנה
מדהימות! קסם של סופגניות בשלושה מצרכים זה הכל ואפילו אין ביצים אין צורך להתפיח לרדד וכל הבלאגן המתכון הכי קל לסופגניות, לא מאמינים ? אתם חייבים להכין ולראות את הקסם בעצמכם.
לא יאמן שבכלום מצרכים יוצאות כאלה סופגניות רכות וטעימות לא הפסקתי לנשנש הן מעולות.
אין מיקסר כמעט ואין מצרכים למען האמת, ערבוב ידני לקח לי דקה לערבב ותוך 5 דקות אפילו פחות כבר היו לי סופגניות טעימות יש יותר טוב מזה ?
הכי חשוב תכפילו כמויות עדיף זה מתחסל כל כך מהר שתצטערו שלא הכנתם יותר.
נתתי בתחתית המתכון טיפים.
18 סופגניות קטנות
מרכיבים:
140 ג' קמח (כוס)
כפית א. אפייה
200 ג' אשל (גביע)
40 ג' סוכר (2 כפות)
סוכר
הכנות:
1. לערבב את הקמח, סוכר, אשל והא. אפייה, למלא שקית זילוף ולהזליף לשמן החם, ברגע שמתחילים להזליף את הקצה לגזור עם מספריים.
2. לטגן עד שמזהיב מידי פעם לערבב, ברגע שמזהיב להוציא לנייר סופג.
3. להמתין 10 – 20 שניות ולצפות את הסופגניות עם סוכר.
כדאי לדעת ש…
הסופגניות לא מתוקות בכלל אפילו שיש 2 כפות סוכר בבצק, הסוכר בציפוי מאזן את המתיקות מי שמוותר על הציפוי בסוכר כדאי להגיש עם מייפל, ריבה או שוקולד, אפשרות נוספת להכפיל את כמות הסוכר בבצק.
הכנה מראש, סופגניות לא מכינים מראש הן הכי טעימות ברגע שהן מוכנות, מה שיפה בסופגניות האלה שאפשר להכין ברגע האחרון זה לוקח בסך הכל כמה דקות. בכל זאת הכנה מראש של כמה שעות / יום מראש תחממו לפני ההגשה.
להכנה ללא שקית זילוף תשתמשו בכפית כדאי לטבול בשמן לפני ותעזרו בכפית נוספת כדי לזרוק לשמן.